Chytré hodinky z Číny. Kvalitní SmartWatch z Aliexpress – recenze

1
7257


B. SmartWatch DZ09

Tak tyhle hodinky jsou skoro stejné jako popisované GT08. Pár rozdílů ale najdeme. Hodinky stojí zhruba stejně 300 Kč  a mají stejné funkce. Stejně jako GT08 jsou zde dvě možnosti používání hodinek. Na sim kartu nebo připojení mobilu přes bluetooth. Rozdíl těchto dvou hodinek je ve vizualizaci úvodní obrazovky, menu a hlavně ve tvaru hodinek. Hodinky jsem vyzkoušel a musím říct, že pasují spíš na větší  ruku, než je ta moje. Ovládání je opravdu jednoduché a intuitivní. Takže i neagličtinář by se obešel bez českého jazyka.

 

Reálné fotky:

dz09-2    dz09-1

 

 

Odkazy na ověřené produkty a prodejce:

 

C. SmartWatch U8 – nejlevnější

Toto jsou úplně ty nejlevnější smartwatch hodinky na Aliexpress, co si můžete koupit! Dají se sehnat od 192 Kč, s češtinou od 240 Kč. Oproti hodinkám GT08 a DZ09 mají jednu nevýhodu a to, že nemají slot na sim kartu ani sd kartu, proto jsou užší. Používají se pouze pro spárování s mobilem. Mají menší baterii 210 mAh, takže při spárování baterie vydrží maximálně den. Dají  se ale koupit v mnoha barevných variantách.

Funkce:

zmeškané hovory, sms, music player, seznam kontaktů, vibrace, anti-lost funkce, 5x budík, stopky, krokoměr, upozornění (notifikace) na messenger, sms, facebook, whatsapp, skype

 

Reálné foto:

u8-1-300x225        u8-2

 

Odkazy na ověřené produkty a prodejce:

 

Pokračujte ve čtení článku na stránce 3, kde najdete recenzi na špičkové hodinky s GPS of firmy Huami

Databáze odpovědí Aliexpress

1 komentář

  1. No to by me docela zajimalo, jak by si tyhle hodinky vedly se znackovymi Xiaomi Amazfit, ktere jsou u nas taky k dostani za par supu a fungujou skvele.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno