Nejprodávanější dámské bundy z Aliexpress

0
3659


3. Tříčtvrteční bunda s kapucí

Další sportovně-elegantní bundou je tato tříčtvrteční bunda s kapucí. Pokud ji doplníte kozačkami na podpatku a pěknou kabelkou, tak je vhodná do práce nebo na rande. Když si však vezmete džíny, tenisky a batoh, můžete vyrazit třeba na procházku do parku. Pokud jste zmrzlíci, tak určitě oceníte dlouhé návleky na ruce. Takže nevadí, když doma zapomenete rukavice. Navíc jsou tyto rukávy vhodné i pro používání dotykových telefonů v zimě.

Koupit můžete zde

Fotografie od prodejce

zimni-bunda-damska-aliexpress-parka-3   zimni-bunda-damska-aliexpress-parka-3

Reálné fotografie

Barevný výběr je opravdu velký a podle reálných fotografií jsou barvy opravdu krásné. Odstíny odpovídají fotografií prodejce. Tato bunda má skvělé hodnocení. Na co si musíte dát pozor je výběr velikosti. Pokud jste vyšší postavy zhruba 175 cm, tak si určitě objednejte XXXL. Jestli si nejste jistá, tak kontaktujte prodejce.

zimni-bunda-damska-aliexpress-parka-5g  zimni-bunda-damska-aliexpress-parka-5a

 

 zimni-bunda-damska-aliexpress-parka-5c  zimni-bunda-damska-aliexpress-parka-5f

4. Prošívaná bunda s kapucí

U tohoto prodejce si bundu objednalo 7655 lidí. Patří mezi jedny z nejprodávanějších a to hlavně kvůli její příznivé ceně. V současné době ji můžete koupit za 220 Kč. Prodejce ji má v nabídce v 5-ti barvách, a to v černé, modré, hnědé, zelené a červené. Tuto bundu doporučujeme spíše slečnám drobnější postavy. Bundu si můžete sice objednat i ve velikosti XL, ale určitě neodpovídá evropské velikosti XL.

Koupit můžete zde

Fotografie od prodejce

zimni-bunda-damska-aliexpress-zelena   zimni-bunda-damska-aliexpress

Reálné fotografie

Ve feedbacku najdete hodně reálných fotografií. Možná Vás překvapí, ale tuto bundu objednávají maminky i pro větší děti. Takže se můžete nechat inspirovat a objednat si třeba stejnou bundu s Vaši milou dcerou.

zimni-bunda-damska-aliexpress-0aaa    zimni-bunda-damska-aliexpress-0aa

zimni-bunda-damska-aliexpress-0a   zimni-bunda-damska-aliexpress-0aaaa

Doporučujeme také přečíst článek Šaty, svetry, sukně, mikiny a podkolenky z Aliexpress nebo Adidas Superstar módní botasky z Aliexpress.

A aby pro Vás bylo nakupování na Aliexpress, co nejjednodušší, tak doporučujeme stránky www.AliRecenze.cz. Můžete tam přidávat recenze na zboží zakoupené na Aliexpress. Už teď tam najdete přes 1000 recenzí od ostatních nakupujících. Dále je zde pro Vás připravená rozsáhlá diskuze o Aliexpress. Nemusíte se bát na cokoliv zeptat 🙂 Pokud hledáte ověřené prodávající a produkty, tak ty najdete v sekci produkty na www.CeskyAli.cz. Pro další super tipy a vychytávky o nakupování na Aliexpress se přidejte na FB stránku Aliexpress – Realne fotky & InspirationA jestli Vám nesedla velikost objednaného oblečení nebo jste si jen objednali větší balení doplňků do domu, tak je prodejte v Aliexpress BAZARU na stránce www.AliManiacky.cz.

Databáze odpovědí Aliexpress

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno