Dětské oblečení z Aliexpress – jak levně koupit

2
3981

 


Na Aliexpress najdete velké množství dětského oblečení pro chlapečky a holčičky. Jednou z největších výhod nákupu dětského oblečení na Aliexpress je jejich velmi nízká cena. Někdy je to až neuvěřitelné, jak krásné věci můžete dětem nakoupit, za tak super ceny. Například dětské pyžamko koupíte za 80 Kč.  V nabídce najdete oblečení i na speciální události, jako jsou křtiny, svatby nebo jiné moderní oblečení. Velmi krásné jsou také dětské kostými na narozeninovou párty nebo karneval. V tomto článku Vám ukážeme, jak najít nejlepší nabídky a obchody pro dětské oblečení.


Nejlépe hodnocení prodejci dětského oblečení:

Cindy Baby & Kid Store – prodejce s velmi dobrým hodnocením a velkou nabídkou zboží. V tomto obchodě najdete šaty, sukně, trička, pyžama, svetry, bundy a další. A hodně dalšího za skvělé ceny. Na základě hodnocení ostatních nakupujících je zboží kvalitní a levné.

Baby Mart – další obchod s dobrým hodnocením. Nabízí širokou škálu šatů, bundy, oblečení, atd.

Sophia Children & Baby Accessories Shop – ze všech obchodů má tento největší sortiment zboží, než kterýkoli jiný.

Dětské oblečení z Aliexpress – na tomto odkaze najdete zboží, které je seřazeno podle popularity a tedy i prodejů na Aliexpress. V době psaní článku je na prvním místě kostým Anny a Elsy.

 

Detsky zupan Aliexpress Spiderman detske obleceni levne


Kvalita dětského oblečení

Kvalita a výdrž dětského oblečení na Aliexpress je opravdu velmi dobrá. Nicméně předtím, než začnete nakupovat, tak se určitě podívejte na hodnocení zboží a prodejce.  Máte-li jakékoli pochybnosti, stačí kontaktovat prodejce a  zeptejte se ho přímo. Pokud od prodejce nedostanete žádnou odpověď, tak si vyberte jiný obchod. Existují tisíce obchodů, které nabízí levné dětské oblečení.


 

Velikosti dětského oblečení

U dětí je možná ještě jednodušší nakupování oblečení, než u dospělých. Když totiž objednáte dítěti větší tričko nebo mikinu, tak víte, že do toho doroste. U dospělých už to tak jednoduché není. Proto se držte vždy tím, co prodejce uvádí v produktových informacích. Níže vidíte tabulku velikostí k dívčím šatům.

 

Size

(Velikost) 

Suggest high

(Výška v cm) 

Chest

(Obvod hrudníku v cm) 

Length

(Délka v cm) 

 100(3T)  100cm  60  80
 110(4)  110cm  64  86
 120(5)  120cm  68  90
 130(6)  130cm  70  95
 140(7)  135cm  72  100

 

 

V prvním sloupečku je uvedena velikost a u ní v závorce ještě věk. Každé dítě je jiné, takže se řiďte raději velikostmi, které jsou uvedené v cm. Pokud si nejste jistí, tak si objednejte raději o velikost větší. Dostáváme také dotazy, co znamená 2T, 3T. Písmeno T zde označuje rok, takže 2T znamená dva roky nebo 18M znamená 18 měsíců.

 

Při výběru velikosti oblečení Vám nejvíce pomůže hodnocení ostatních maminek a tatínku ve feedbacku na dané zboží. Často tam totiž uvidíte děti přímo v oblečení i uvedením věku dítěte. Přikládáme fotku z hodnocení oblíbených šatů z pohádky Ledové království. Z hodnocení je jasné, že rodiče jsou z nákupu nadšení a dcera taky. Holčičce na fotografii jsou 3 roky a dva měsíce a rodiče objednali velikost 3T.

Kostym Anna Elsa Ledove kralovstvi levne detske obleceni Aliexpress realne foto


Oblíbené dětské zboží

Detsky zupan Aliexpress Mickey mouse detske obleceni levne

 

Detsky zupan Aliexpress Mickey mouse detske obleceni levne dupacky

 

 

Saty minnie mickey mouse levne detske obleceni Aliexpress

 

Dětské zboží – ověřené odkazy
Databáze odpovědí Aliexpress

2 KOMENTÁŘE

  1. Já jsem už nějaké dětské oblečení z ali zkusila, ale upřímně radši nakupuju tady u nás, nejlépe někde, kde si ty věci můžu i osahat. Z ali to nikdy nevypadalo tak jako to ukazoval obrázek. Ale třeba na šaty od Elzy na hraní bohatě staší nějaké za 150 z ali, nebo máme super klokaní pyžamko. Ale jednou jsem objednala tyhle šaty na ali (se stejným obrázkem) a byly hrozné. Zatímco z benita vypadaly tak jak mají. Takže je to ošemetná věc. 🙂

    • Dobry den, ano je to velice individualni a vse zalezi na kvalite prodejce z Aliexpress.

      Na Aliexpress je vic nez milion prodejcu a je dulezite kupovat overene zbozi, s kterym bude clovek spokojeny. Taky ma kazdy z nas jine naroky na kvalitu zbozi. 90% veci je opravdu dovezenych z Ciny, akorat si zato u nas zaplatite vice. Rozdil je v tom, ze prodejce v cechach uz vi, u ktereho prodejce na ALi naoupit. My jsme vytvorili supr pomucku Aliexpress superstar, ktera Vam alespon rika, zda je prodejce v poradku nebo nikoliv. Zaroven je dobre divat se do feedbacku, realne a hodnoceni daneho produktu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno