Fitness náramky z Aliexpress – srovnání

0
3034

 

UP2 excelvan moving – nejlevnější Fitness náramek

UP2 je náramek, který si můžete pořídit okolo 200 Kč, to z něj dělá ten nejlevnější fitness náramek na Aliexpressu. Nevýhoda je, že neměří tep, není voděodolný a nepřišel v žádné krabičce. Výdrž baterie je asi jeden týden, což také není moc. Co mě překvapilo u tohoto levného náramku, je přesnost. Na 5 km byla odchylka od gps asi jenom 200 m. Je to dobrá volba pro toho, kdo chce levný náramek a moc od něj nečeká. Dodává se pouze v jedné barvě a nelze měnit náramky.

Výhody:

– cena
– dobrá přesnost

Nevýhody:

– nemá měření tepu
– není voděodolný
– aplikace v angličtině

 

FOTO:

UP-2-excelvan-moving-2-300x225

UP-2-excelvan-moving-1-300x225

UP-2-excelvan-moving-3-300x225

 

ODKAZ NA PRODEJCE:

ODKAZ: OP2 EXCELVAN z Aliexpress

SMA-band

Toto je výborný náramek, který disponuje všemi funkcemi jako předchozí fitness náramky, ještě k tomu je voděodolný a má notifikační diodu. Upozorní Vás, když máte vysoký tep a zrovna nesportujete. Má dlouhý Oled display, kde si můžete přečíst kdo píše nebo volá. Baterie vydrží až 15 dní a nabíjí se cca 2 hodiny přes magnetický nabíjecí kabel, který dostanete v balení. Náramek lze objednat ve více barevných variantách.

 

Výhody:

– notifikační dioda
– voděodolnost

Nevýhody:

– nelze měnit náramek

 

FOTO:

SMA-band-Aliexpress-1-169x300

SMA-band-Aliexpress-2-300x169

SMA-band-Aliexpress-3-169x300

 

ODKAZ NA PRODEJCE:

ODKAZ: SMA-Band z Aliexpress

 

Koupit či nekoupit?

Fitness náramky jsou opravdu dobré pomocníci při sportování. Mají však i své nevýhody, např.: při plavání nebo při nadměrném pocení nelze měřit tep. Občas se stane, že když nejste připojeni k chytrému mobilu, tak se smažou data. To je ale opravdu ojedinělé. Všechny náramky jsem osobně vyzkoušel a odpovídaly popisu prodávajícího. Pokud si je objednáte i VY, a nebudou fungovat, určitě se nebojte reklamovat. Chcete-li odebírat aktuální videa věcí z Číny, určitě potvrďte odběr na YouTube kanálu Ali Recenze . Jestli se Vám tento článek líbil, určitě ho sdílejte a těším se na Vás u dalšího článku o Kamerách do auta.

Nabídku ověřených fitness a chytrých hodinek najdete zde: 

>> Odkaz na super chytré hodinky<<

 

Databáze odpovědí Aliexpress

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno