Kosmetické štětce na make up z AliExpress

0
2688

Existují stovky značek štětců na make up a pokud započítáme i ty Čínské, tak se tento počet ještě zvyšuje. Proto jsme vytvořili tento návod, jak najít nejlepší značky i ceny na AliExpress (podívejte se na příklad zde). Nejlépe hodnocené jsou štětce stylu „SIGMA“, ale nezapomeňme také na další oblíbené značky jako Zoeva, NARS, MAC, Bobbi Brown, Urban Decay, Dior, Chanel nebo Eco Tools. Jinými slovy, existují stovky levných štětců na make up. Nevíte, který štětec si vybrat? Poradíme Vám, jak vybrat ten nejlepší.

 
Levné alternativy štětců na make up od značek Zoeva, NARS,
MAC, Urban Decay…

Povězme si něco o různých druzích štětců na make up, které můžete najít na AliExpress. Je jich poměrně dost, proto začněte tím, že se podíváte na kategorie štětců seřazené podle cen. Teď se podíváme jak se štětce dělí podle typu.

Štětce podle typu štětin: Syntetické versus přírodní

Štětce na make up mohou být vyrobeny z přírodních nebo syntetických štětin. Pravděpodobně nalezneme i některé štětce, vyrobené z kombinace obou druhů štětin dohromady.

Jak vyhledat jednotlivé specifické druhy:


A. Štětce s přírodními kozími štětinami

Štětce s přírodními štětinami jsou nejlepší pro používání pudrových produktů. Jsou sice trochu dražší než štětce se syntetickými štětinami, ale stále je můžete nalézt o mnoho levněji než v běžném obchodě.

 

makeup stetce aliexpress

 

I když jsou štětce zařazeny v této kategorii, nemusí být všechny vyrobeny z přírodních štětin. Abyste měli jistotu, zkontrolujte popis produktu v sekci „Popis produktu“ a podívejte se na materiál štětce.

 

makeup stetce aliexpress- brushes

 

Zde můžete nalézt všechny štětce na make up s kozími štětinami.


B. Štětce se syntetickými štětinami

Syntetické štětiny se většinou používají pro tekuté produkty, protože jsou více odolné. Nezapomeňte opět zkontrolovat materiál produktu v „Popisu produktu“.

 

Synteticke stetce aliexpress

 

Všechny štětce se syntetickými štětinami můžete nalézt ZDE.


C. Podle rukojeti: dřevěná, plastová nebo kovová

Upřímně v použití štětců není moc velký rozdíl podle typu rukojeti, který použijete: Tři nejoblíbenější materiály pro rukojeti štětců jsou dřevo, plast a kov.

 

druh stetcu aliexpress

 


D. Podle tvaru štětin

Máme 4 druhy tvarů:

  • Rovný: perfektní pro pudry a podklady, tekuté i tuhé
  • Kulatý: ideální pro pudry a oblasti, které vyžadují více přesnosti, jako například tváře.
  • Špičatý: pro ještě přesnější nanášení, jako například ve „V“ oblasti.
  • Zkosený: pro zvláštně tvarované oblasti obličeje.

Většina prodejců na AliExpress nabízí levné sady štětců na make up místo jednotlivých kusů, tudíž nebudete muset zdlouhavě vybírat.


Takže který máte koupit? Profesionální sadu, nebo tu levnější?

Naštěstí jsou profesionální sady štětců na AliExpress levnější než v běžných online i kamenných obchodech. Nenajdete sice značky jako Zoeva, NARS, MAC, Bobbi Brown, Urban Decay, Dior, Chanel, Eco Tools nebo další, ale najdete mnoho čínských značek. To ale neznamená, že by byly méně kvalitní: už jsou dávno pryč dny, kdy „čínské“ znamenalo synonymum k „laciné“. Z vlastní zkušenosti víme, že i na Aliexpress můžete sehnat neuvěřitelné produkty, pokud se řídíte recenzemi u jednotlivých prodejců.

Zde můžete sehnat nejlepší profesionální sady štětců.


Bonus: Levné houbičky na make up, jako například Beauty blendery

Jedny z nejvíce prodávaných produktů na AliExpress jsou houbičky na make up inspirované houbičkami Beauty blenders. V případě, že jste o nich ještě neslyšeli, jsou to produkty pro profesionální i osobní použití. Vypadají trochu jako vajíčko. Mezi výhody těchto výrobků patří fakt, že na rozdíl od běžných houbiček do sebe neabsorbují velké množství produktu a díky svému zkosenému tvaru nenechávají žádné linie. Navíc můžete kontrolovat intenzitu krytí produktem, která záleží na tom, jak vlhká houbička je. Tyto Beauty blendery stojí běžně mezi 20-30 Eury (520-780 Kč), ale na AliExpress lze nalézt čínské varianty tohoto produktu za méně než půl eura (13 Kč)!

 

blender-beauty-spongie aliexpress

 

Můžete je nalézt zde.

TOP 3 obchody, kde objednat štětce na make up na AliExpress

Toto jsou tři nejlepší obchody, kde lze levně koupit štětce na make up. Hodnocení těchto obchodů jsou skvělé, podívejte se sami. A pokud vám nezáleží na jméně značky, je to skvělý způsob, jak ušetřit peníze.

YKS-Ezsources Centre (3 korunky)

Anmor Beaty Store (5 diamantů)

HitTime Store (3 korunky)

 

Je možné nalézt mnoho dalších prodejců, kteří nabízejí štětce na makeup, ale tito tři jsou výjimečně dobří. Nezapomeňte, že produkt Vám přijde domů někdy už za 14 dní.

Takže… Na co čekáte?

Databáze odpovědí Aliexpress

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno