LEGO vs DUPLO, LEPIN nebo DECOOL z Aliexpress

0
6027

 

GUDI

Další možností je koupě značky GUDI. Tato značka je kompatibilní se značkou LEPIN, ale i LEGO. Pokud se Vám zdá značka LEPIN drahá, tak GUDI je ještě levnější, ale velmi nízká cena se může podepsat na kvalitě stavebnice. Balení je velmi podobné jako u stavebnice LEPIN viz ukázka na obrázku níže. Pokud tedy hledáte ještě levnější variantu, než je LEPIN, tak GUDI je ta správná volba.

 

Stavebnice GUDI

 

Lego Gudi stavebnice aliexpress

 

Lego-model-Gudi-aliexpress-1024x407

DUPLO

Stavebnice DUPLO je vhodná pro menší děti, protože se většinou skládá z  větších dílků, tak aby nedošlo k jejich vdechnutí dítětem. V nabídce najdete zvířátka, farmy, sanitky, policejní stanice, hrady, vláčky a spoustu známých postaviček. Záleží už potom jen na fantazii dítěte, jak si se stavebnicí vyhraje. Tyto stavebnice jsou vhodné pro děti od 1 roku do 3 let a pomáhají jim rozvíjet motoriku při stavění kostek na sebe. Níže je odkaz na stavebnice DUPLO.

Stavebnice DUPLO

 

Lego model DUPLO aliexpress

 

Nejoblíbenější stavebnice

Teď když jsme si prošli jaké různé značky stavebnic můžete na Aliexpress koupit, tak nás čeká ještě výběr těch nejoblíbenějších. Mezi velmi populární stavebnice patří Star Wars, Minecraft, Friends, Frozen, Ninjago, Simpsonovi, Avengers a další. Jestli Vás zajímá, kde si tyto stavebnice objednat, tak pokračujte ve čtení článku.

StarWars

Milovníci StarWars najdou na Aliexpress opravdu vše, co by si každý fanoušek mohl přát. Například jednu z nejznámějších postav celého filmu, a to Dartha Vadera, mocného vládce temné strany nebo moudrého Mistra Jody či roztomilého robůtka ASTRO-DROID BB-8. Nebudou zde chybět ani vesmírné lodi jako je legendární Millennium Falcon nebo Poeova stíhačka X-Wing a mnoho dalších.

Star Wars stavebnice a postavičky

Lego Star wars falcon stavebnice aliexpress 2

 

Vesmírné lodě Star Wars

 

Lego Star wars falcon stavebnice aliexpress

 

Pokračujte ve čtení článku na stránce 3, kde najdete další tipy na stavebnice Minecraft, Friends, Frozen, Simpsonovi, Ninjago, Avengers 

Databáze odpovědí Aliexpress

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno