Šaty, svetry, sukně, mikiny, silonky a podkolenky z Aliexpress

0
3342

2. Svetr na šněrování

Šněrování, šněrování a zase šněrování, kdo letos nešněruje, jako by snad nežil. Tento moderní kousek si můžete na Aliexpress objednat za 240 Kč.

Mě se to líbí, ale můj osobní názor je, že do toho člověk musím mít prsa. Potom se krásně zvýrazní rafinovaný výstřih se šňůrkami.

Aliexpress obleceni podzim sukne saty svetr03

3. Svetr s velkým výstřihem a odhalenými rameny

Letos se ukazují ramena! Jeden z nejprodávanějších svetrů na Ali. Celkem jednoduchý, ale právě to ho dělá krásným! Můžete si ho koupit do 220 Kč.

Aliexpress obleceni podzim sukne saty svetr10

4. Svetr s lapačem snů

Lapače snů kam se podíváš. Lapače snů jsou letos opravdu hit, jsou všude a na všem. Zaplavili kryty mobilů.  No a teď jsou i na svetrech. Tento krásný svetr si můžete koupit za 240 Kč. V nabídce je velký výběr dalších motivů.

Aliexpress obleceni podzim sukne saty svetr03

Mikina na doma

1. Roztomilý medvídek

Hledáte něco roztomilého a infantilního? Tahle mikina mi prostě padla do oka.  Podle fotek kupujících to bude velmi příjemný materiál.  Tyhle mikiny spíš doporučuji, když si jdete večer sednout na terasu, nebo když je v pokoji zima. Určitě se nehodí nikam na ven, kde se budete pohybovat.  Mám podobnou mikinu, krásně hřeje, ale hned se v ní člověk zpotí. Tento typ mikiny se nevyvětrá, takže jediná možnost je jí pořád prát. Praním, ale zmizí ta krásná hebkost. Cenově se vejdete do 430 kč.

Aliexpress obleceni podzim sukne saty svetr01

Nadkolenky, podkolenky nebo silonky

1. Nadkolenky

Letos jsou stále hitem silonky alá podkolenky. Nevýhoda je, že se většinou prodávají pouze jako „one size“. Tzn., že pokud máte větší stehna, tak by Vás mohly táhnout. Každopádně za cenu od 50 Kč do 96 Kč to můžete vyzkoušet, při nejhorším máte dárek pro kamarádku.

Aliexpress obleceni podzim sukne saty svetr03

2. Ombré!

Pokud se nebojíte barviček, tak doporučuji Ombré silonky. Krásně doplní jednoduchý outfit a oživí ho. Cenově se pohybují od 168 Kč do 240 Kč.

Aliexpress obleceni podzim sukne saty svetr02

3. Kočičí silonky

Chcete zaujmout? Kupte si tyto silonky! Na přední straně stehen je hlava kočičky a na zadní straně je ocásek. Je to i skvělý dárek pro kamarádku nebo sestru.  A za cenu 50 Kč uděláte hodně radosti.

Aliexpress obleceni podzim sukne saty svetr12

Co jste si vybrali na podzim Vy?  Máte nějaký tipy, o které se chcete s námi podělit? Určitě je napište do komentáře. Doporučuji také články Calvin Klein spodní prádlo pro muže a ženy z Aliexpress nebo Tipy na Vánoční dárky z Aliexpress. Moje heslo zní: „Budu In i na podzim!“.

Aby pro Vás bylo nakupování na Aliexpress, co nejjednodušší, tak doporučujeme stránky www.AliRecenze.cz. Můžete tam přidávat recenze na zboží zakoupené na Aliexpress. Už teď tam najdete přes 1000 recenzí od ostatních nakupujících. Dále je zde pro Vás připravená rozsáhlá diskuze o Aliexpress. Nemusíte se bát na cokoliv zeptat 🙂 Pokud hledáte ověřené prodávající a produkty, tak ty najdete v sekci produkty na www.CeskyAli.cz. Pro další super tipy a vychytávky o nakupování na Aliexpress se přidejte na FB stránku Aliexpress – Realne fotky & InspirationA jestli Vám nesedla velikost objednaného oblečení nebo jste si jen objednali větší balení doplňků do domu, tak je prodejte v Aliexpress BAZARU na stránce www.AliManiacky.cz.

Databáze odpovědí Aliexpress

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno