Školní potřeby pro děti z Aliexpress

0
5811


Dětské nůžky s krytem

Každé dítě potřebuje do školy nůžky, ať je to na výtvarnou výchovu nebo do jiných předmětů. Pokud nemají nůžky v batohu nebo v pouzdře své místo, tak je dobré používat ochranný kryt na nůžky. To je i velká výhoda těchto nůžek z Aliexpress. Přijdou totiž v balení i s ochranným krytem, takže i kdyby je Vaše dítě hodilo jen tak do tašky a budou mít tento kryt, je zde menší pravděpodobnost úrazu. Nůžky si můžete na Aliexpress objednat ve světle růžové nebo bledě modré barvě. Na krytu je navíc krásný obrázek. Cena takových nůžek je 31 Kč.

nuzky detske Aliexpress skolni potreby

 

Dětské nůžky na okrasné stříhání

Když už tady byla řeč o výtvarné výchově, tak jsme našli nůžky, které se budou hodit právě tam. Nebo je může využít Vaše dítě doma při výrobě vlastních přáníček, obrázků nebo šatiček pro princezny. Na obrázku vidíte, jak stříhání papíru bude vypadat v případě, že použijete tyto nůžky. Kraje papíru mají takové vlnky nebo zoubkování. Tyto speciální nůžky si můžete objednat za 18 Kč.

nuzky zoubkovane detske Aliexpress skolni potreby

 

Barevné dřevěné pastelky

S pastelkami si Vaše děti hrají již před nástupem do školy, ale do školy chcete mít všechno nové a perfektní. Jestli tedy plánujete kupovat pro Vaše dítě nové pastelky, tak jsme pro Vás vybrali tyto dřevěné pastelky z Aliexpress. Můžete si vybrat balení s různými barvami a množství kusů. Nejmenší počet pastelek, který si můžete objednat je 12 ks a maximální počet je 36 ks. Podívejte se do hodnocení produktu, kde najdete reálné fotky od kupujících, jak pastelky vypadají. Mají opravdu krásné barvy, takže se nemusíte bát, že nebudou vypadat, tak jak prodejce uvádí. Dřevěné pastelky Vám dorazí v praktickém pouzdru. A pokud máte doma omalovánky pro dospělé, tak si je můžete s dětmi půjčovat. Ceny balení se liší od počtu ks pastelek v balení, nejmenší balení 12 ks stojí  87 Kč.

drevene pastelky detske Aliexpress skolni potreby

 

Oboustranné fixy v zářivých barvách

Úžasné oboustranné fixy si můžete objednat v zářivých barvách. Jedna strana fixy je na psaní tenčích písmen nebo malování a druhou stranu využijete na psaní velkých nápisů nebo když potřebujete něco rychle zvýraznit. Fixy se objednávají v různých barevných kombinacích. Je jich tam na výběr opravdu dost, takže už záleží na Vás, které barvy si vybere. Objednáváte si po 36 ks, 48 ks, 60 ks nebo 72 ks. Podle počtu ks, které si vyberete se také odvíjí cena. Nejmenší počet si objednáte za 588 Kč. Tyto oboustranné fixy mají skvělé hodnocení od nakupujících a ve feedbacku se můžete podívat i na to, jak barvy vypadají na papíře. Jsou tam vymalované obrázky a je vidět, že i s fixem se dají dělat krásná díla.

fixy barevne detske Aliexpress skolni potreby

 

Voskovky

Prodejce uvádí, že voskovky mají tvar trianglu, takže se dětem lépe drží v ruce. Nemají žádný papírový obal, tudíž jsou i šetrné k životnímu prostředí. Voskovky se dají strouhat strouhátkem a je těžké je zlomit. Tyto krásně barevné voskovky se prodávají v balení po 36 ks za 196 Kč. Pokud vychytáte nějakou akci, tak je pořídíte určitě levněji. Pokud byste chtěli klasické voskovky, tak tady je odkaz na větší množství voskovek. Nebo stačí zadat do vyhledávače na Aliexpress Wax Crayon a můžete si vybrat menší balení, které bude tím pádem i levnější. Námi uvedené voskovky jsou nejprodávanější ve své kategorii a mají super hodnocení.

voskovky pastelky detske Aliexpress skolni potreby

 

Pokračujte v článku na stránce 3, kde jsou další super tipy na školní potřeby

Databáze odpovědí Aliexpress

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno