Školní potřeby pro děti z Aliexpress

0
5812


Pravítka a úhloměr

Jestli jste si nevybrali školní pouzdro, kde je součástí balení i pravítko, tak ho budete muset objednat samostatně. Jeden z nejprodávanějších setů pravítek na Aliexpress je právě toto. V balení jsou dvě trojúhelníková pravítka, jedno 15 cm pravítko a úhloměr. To vše stojí  17 Kč. V nabídce jsou dvě barvy, a to světle růžová, žlutá nebo bledě modrá.

pravitka a uhlomer detske Aliexpress skolni potreby

 

Ohebné pravítko v různých velikostech

Pravidelně Vám Vaše dítě přinese domů zlomené pravítko? Tak mu kupte ohebné pravítko, které by nemělo být lehké při běžné manipulaci zlomit. Ohebné pravítko je možné objednat v různých velikostech, a to 15 cm, 20 cm, 30 cm.  Pravítko je jednobarevné bez obrázku, v nabídce je v zelené, modré a růžové barvě. Například modré 30 cm ohebné pravítko koupíte na Aliexpress za 49 Kč.

pravitka ohebne detske Aliexpress skolni potreby

 

Pravítko na vytváření různých tvarů

Jako poslední v řadě je pravítko, které nepatří do povinné školní výbavy, ale mohlo by Vaše děti zabavit už v předškolním věku. S tímto pravítkem si může Vaše holčička nebo kluk vytvářet různé tvary, květinky a ornamenty dle jejich vlastní fantazie. Stačí si vybrat jedno z koleček a vložit ho do volného zoubkovaného kruhu. Potom vezme tužku a zapíchne ho do libovolné dírky v kolečku, zároveň musí přidržovat zbytek pravítka, aby se mu nehýbal. S kolečkem točí do té doby, než je dítě spokojené se svým výtvorem. K vytváření těchto tvarů můžete použít propisku, tužku nebo pastelku. V současné době je toto kouzelné pravítko v akci na Aliexpress pouze za 17 Kč.

pravitko a delani kolecek detske Aliexpress skolni potreby

Povinná školní výbava je finančně náročná záležitost, ale právě díky Aliexpress můžete ušetřit spoustu peněz. Stačí umět vyhledávat a nakoupíte tam téměř vše, co Vaše dítě pro svůj první den ve škole bude potřebovat.

 

Určitě si nainstalujte doplněk do prohlížeče Aliexpress Superstar, který Vám usnadní nakupování na Aliexpress. Více si můžete přečíst v článku 39. Historie a srovnávač cen na Aliexpress.

Při nakupování na Aliexpress nezapomínejte na zásady pro správný výběr prodejců.  Své zkušenosti nebo otázky můžete psát také do komentáře pod článek. Věděli jste, že je zde pro Vás připravená diskuze a recenze zboží na www.AliRecenze.cz? Můžete zeptat na cokoliv, co se týká nakupování věcí v Číně nebo napsat vlastní recenzi na zboží z Aliexpress.  A jestli Vám nesedla velikost objednaného oblečení nebo jste si jen objednali větší balení doplňků do domu, tak je prodejte v Aliexpress BAZARU na stránce www.AliManiacky.cz.

Databáze odpovědí Aliexpress

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno