Sportovní vybavení – hrazda, posilovací gumy, TRX, roller

0
1181

V tomto článku Vám ukážeme jaké sportovní vybavení si můžete na Aliexpress koupit. Většinu věcí využijete při cvičení doma, venku nebo až budou otevřené vnitřní sportoviště. Pojďme si to domácí cvičení užít!

Důležité: Předtím, než začnete sportovní vybavení vybírat a platit, tak si překontrolujte cenovou historii a hodnocení prodejce pomocí mobilní aplikace AliHistory nebo doplňku do prohlížeče AliSuperstar. Můžete tak ušetřit dost peněz.

Hrazda do dveří

Hrazda je taková klasika, kterou buď už doma máte nebo byste měli mít. Nejen, že s ní můžete posílit záda, paže a břišní svaly, ale také se s ní krásně protáhnete. Hrazda je navíc skladná a jednoduše upevnitelná mezi dveře. Tuto cvičební pomůcku upevněte buď v dolní nebo horní části dveří podle toho, kterou část těla budete posilovat.

Sportovni vybaveni sport doma hrazda do dveri Aliexpress

Nejprodávanější hrazdy do dvěří

Posilovací gumy

Můžeme říct, že posilovací gumy jsou cvičební pomůckou se širokým využitím. Posilovací gumy využijete jak v posilovně, na pilates, józe nebo jiném posilovacím domácím cvičení. Jejich výhodou je, že nezabírají moc místa. Pokud cvičíte společně s dětmi, tak se nemusíte bát, že si ublíží těžkou činkou. Na základě Vašeho zlepšování si sami regulujete obtížnost. Většinou platí, že čím tmavší guma je, tak tím větší zátěž s ní budete mít.

Sportovni vybaveni sport doma Aliexpress

Snadno s nimi posílíte snad všechny části těla. Posilovací gumy jsou úzké, široké, krátké nebo dlouhé. Záleží na vás k jakému sportu je budete využívat.

Nejprodávanější posilovací gumy

Závěsný posilovací systém TRX

Velmi účinné posílení a spálení kalorií Vám zajistí závěsný systém TRX (Total body Resistance eXcercise). Popruhy si nastavíte podle obtížnosti, kterou potřebujete. S tímto závěsným posilovacím systémem posílíte ruce nohy, prsní svaly, břišní svaly, záda, prostě celé tělo. S popruhy je možné cvičit venku nebo doma, kde si je upevníte třeba o hrazdu. Pokud cvičíte správně, tak si dáte opravdu do těla!

Sportovni vybaveni sport doma TRX Aliexpress

Nejprodávanější závěsný posilovací systém TRX

Fitness roller nebo-li jóga válec

Jóga válec nebo-li roller má mnoho využití, takže se bude hodit v každé domácnosti. Na tyto aktivity je roller vhodný:

  • fitness
  • jóga, pilates
  • trénink koordinace
  • masáž svalstva a vazivových tkání
  • posiluje svaly po zranění

Sportovni vybaveni sport doma roller yoga valec joga Aliexpress

Roller má na povrchu výstupky, díky kterým si namasírujete a uvolníte svaly. Tato pomůcka Vás může zbavit od bolesti zad, zlepšit držení těla a pomoct při regeneraci svalu po úrázu nebo sportovním zranění. Dokonce je to i skvělý pomocník při boji proti celulitidě. Jedná se vlastně o takovou automásáž, která regeneruje vaše svalstvo. Pokud pravidelně používáte roller, tak tím snižujete riziko zranění při sportu a připravujete své svaly na sportovní zátěž.

Sportovni vybaveni sport doma roller yoga valec cviceni Aliexpress

Druhy rollerů (válců)

  • Masážní – masáž se vám může na začátku zdát bolestivá, ale nevzdávejte to. Z vlastní zkušenosti můžeme potvrdit, že roller pomůže od bolesti zad nebo po běžeckém zranění. Masážní válec má na povrchu výstupky pro intenzivnější masáž, ale pokud pro vás bude bolest opravdu nepříjemná, tak můžete začít s hladkým válcem.
  • Hladké – používají se při cvičení jógy a pilates
  • Vibrační – doporučují se pro profesionální sportovce pro rychlý nástup účinku
Nejprodávanější rollery/jóga válce

 

U těch nejprodávanějších výrobků najdete ve feedbacku i reálné fotografie a hodnocení nakupujících. Na Aliexpress je velká nabídka sportovního vybavení, takže se můžete těšit na další článek na toto téma. Odebírejte novinky na našich stránkách a až bude nový článek na světě, tak vám přijde upozornění. A nezapomeňte si přidat doplněk do prohlížeče AliSuperstar, ať máte přehled o cenové historii jednotlivých produktů na Aliexpress a k tomu další super vychytávky.

Přihlaste se k odběru novinek

Přihlášení k odběru novinek

nebo notifikaci na webu (zvoneček v  právem spodním rohu), ať se o nových informacích hned dozvíte.

Pokud se chcete poradit s ostatními nakupujícími na Aliexpress, tak se přidejte do skupinky na Facebooku ALIEXPRESS – česká poradna, zkušenosti, rady a tipy. Budeme rádi pokud se s námi podělíte o Vaše zkušenosti s doručováním zásilek z Aliexpress. Napište nám komentář dolů pod článek.

Databáze odpovědí Aliexpress

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno