Těhotenské oblečení – šaty, kalhoty, kojící podprsenky z Aliexpress

0
6182

Pozor, budoucí maminky! Potřebujete pomoct najít levné mateřské oblečení online? V dnešním návodu vám jej pomůžeme najít. Čínští prodejci nabízejí mateřské oblečení za skvělé ceny. Podívejme se na nejlepší obchody, které moderní oblečení nabízejí. Z vlastní zkušenosti Vám můžeme těhotenské oblečení z Aliexpress doporučit. Je velmi pohodlné a hezky sedí na postavě.

Doporučujeme také nainstalovat pomůcku do prohlížeče Aliexpress Supertar, která Vám zobrazí cenovou historii produktu a ceny v Kč. Na všechny funkce tohoto pomocníka se podívejte do článku Historie a srovnávač cen.

Nebo si ho můžete rovnou nainstalovat:

>> Instaluj ZDARMA do prohlížeče Chrome <<

 

Jak najdete těhotenské oblečení na AliExpress?

Během těhotenství není času nazbyt, takže vám ukážeme tipy a rady, jak nalézt těhotenské oblečení rychle a snadno.

Výběr těhotenského oblečení najdete přímo zde:

>> Těhotenské oblečení <<

 

Existují dva způsoby, jak těhotenské oblečení vyhledat:

  1. Vyberte kategorii Mother & Kids a potom Pregnancy & Maternity tj. těhotenství a mateřství. V současné době je tam 35 695 ks oblečení, takže si určitě vyberete.

 

maternity clothes aliexpress

 

2. Napište do vyhledávacího okna na Aliexpress klíčové slova nebo slovní spojení. Například maternity clothes, pregnant clothes, nursing bra, maternity wear a další. Díky nim naleznete velké množství prodejců, kteří se prodejem oblečení pro nastávající maminky zabývají.

Maternity clothes

Pregnant clothes

Maternity wear

Pokud kliknete na jakékoli z těchto slovních spojení, objeví se vám velké množství výsledků. Nyní si už můžete filtrovat výsledky podle ceny, hodnocení prodejce nebo počtu objednávek. Vše záleží jen na tom, co hledáte. Nalézt se dá prakticky vše – šaty, košile, kabáty, halenky, kojící podprsenky, vtipné trička s potiskem. Cokoliv si umíte představit za nejlepší možné ceny.

Tehotenske obleceni maternity clothes podprsenka kalhoty bra

Jak můžete vidět na obrázku, mnoho prodejců také nabízí slevy a speciální nabídky. Bude těžké si vybrat, ale nezahálejte, to nejlepší zboží bývá rychle vyprodané!

Mnoho našich čtenářů zajímá, zda lze na AliExpress nalézt těhotenské oblečení na různá roční období, například zimní nebo letní zboží. A proto jsme vytvořili tento výběr zimního mateřského oblečení a letního mateřského oblečení. Stačí pouze kliknout na daný odkaz.

Nejlepší obchody, které nabízejí těhotenské oblečení na AliExpress

Jak jsme již zmínili výše, je možné nalézt tisíce prodejců, nabízejících oblečení pro budoucí maminky. Vždy je důležité vybrat toho správného. Prodejci na AliExpress jsou hodnoceni na základě různých parametrů, takže předem víte jestli se lze na daného prodejce spolehnout a jak kvalitní produkty nabízí.

Níže je uveden seznam nejlépe hodnocených prodejců a jejich zboží. Pokud nakoupíte od některého z nich, tak budete se svou objednávkou určitě spokojeni.

 

tehotenske obleceni aliexpress cina

 

Další rady, jak nalézt levné a kvalitní oblečení pro těhotné ženy

Aby vaše objednávka proběhla v pořádku, řiďte se následujícími třemi pravidly:

  1. Hodnocení prodejce: Je rozdíl mezi objednáním zboží od prodejce s jednou medailí a s jedním diamantem či korunkou. Všichni výše uvedení prodejci jsou hodnoceni velmi dobře a vždy máte možnost zboží reklamovat.
  2. Počet objednávek: Abyste si mohli být jisti, že je prodejce důvěryhodný, zkontrolujte počet objednávek. Čím více jich prodejce má, tím lépe.
  3. Komentáře a recenze od minulých zákazníků: Toto je další způsob, jak se ujistit, že je prodejce důvěryhodný. Přečtěte si komentáře a recenze minulých zákazníků. Recenze vám pomohou vybrat např. velikost oblečení nebo požadovanou barvu. Pokud si chcete být 100  % jisti, tak kontaktujte přímo prodejce.

Navíc si můžete přečíst článek, jak objednat nadměrné velikosti. A pokud se blíží čas vašeho porodu, tak se podívejte na náš článek o tom, jak nalézt levné oblečení na AliExpress pro vaše děťátko.

 

Velikosti na AliExpress

Velikosti se liší mezi jednotlivými prodejci. V podstatě neexistuje žádná univerzální velikostní tabulka. Pokaždé, když si oblečení objednáváte přečtěte si recenze nebo si rozměry ověřte u prodejce. Abyste si mohli být jisti, podívejte se na velikostní tabulku, kterou má každý prodejce dostupnou na své stránce. U tabulky je možné nalézt také další informace o tom, jak svou velikost změřit. Tyto informace si důkladně přečtěte. Pokud vám dorazí zboží rozdílné velikosti, než prodejce uvádí v product description, tak máte nárok na vrácení celé částky peněz. S tímto máme osobní zkušenost a vždy nám byla vrácená celá částka za zboží. Navíc nám dané zboží i zůstalo.

 

Recenze

Připravujeme pro Vás další článek o konkrétních objednávkách těhotenského zboží, takže sledujte naše stránky a přihlaste se k odběru novinek. Než budete článek hotový, tak se podívejte na recenzi jedné těhulky. Pokud máte vlastní zkušenost s těhotenským oblečením z Aliexpress, tak přidejte i Vy svoji recenzi na www.AliRecenze.cz.

>> Recenze na těhotenské rifle <<

 

Databáze odpovědí Aliexpress

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno