TOP výběr akčního zboží na slevy 11. 11. 2019

0
2559

Udělali jsme za Vás výběr věcí, které se vyplatí nakoupit v den slevové akce 11.11.2019. Tento výběr produktů slouží také jako ukázka a potvrzení toho, že se akce 11.11. vyplatí. A pokud ještě použijete slevové kupóny, tak opravdu ušetříte.

Produkty jsme vybírali za pomocí cenových grafů, na kterých je vidět kolik daný produkt stál v minulosti a jestli nás prodejce nechce slevou jen obalamutit. Na Aliexpress jsou i prodejci, kteří před 11.11. cenu zboží navýší, aby ji pak mohli v den akce snížit. Takové jednání vidíme i v Čechách a na Slovensku jako bežnou praxi např. během černého pátku (Black Friday).

Pokud si chcete ověřit výši slevy u Vámi vybraných produktů na Aliexpress, tak si nainstalujte pomůcku do prohlížeče Aliexpress Superstar nebo mobilní aplikaci AliHistory. Je to zdarma a opravdu jednoduché. Navíc uvidíte cenu v korunách i v dolarech, takže nemusíte nic přepočítávat. Zkuste a uvidíte.

Vyplatí se nakupovat 11.11 na Aliexpress? Čtěte pravdu a mýty o 11.11.2019

Níže se můžete podívat na výběr produktů. Na první stránce najdete tipy pro ženy, dále tipy pro muže, pro děti a do domácnosti.

Pro ženy

Pokračujte ve čtení článku na stránce 2, kde najdete další super tipy na 11.11., tentokrát pro muže

Databáze odpovědí Aliexpress

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno