Vychytávky na léto – lazy bag, balónky, pistole z Aliexpress

0
1970

Pomalu, ale rychle se nám blíží léto, tak jsem pro vás vybral pár vychytávek z Aliexpress. Některé věci jsou pro dospělé a některé zase pro děti. Pokaždé, když jsem něco vybíral, koukal jsem se na ceny u nás v České Republice, a vždy byly mnohem vyšší. Tak a dost povídání a jdeme na to. Jako první vám ukážu HIT loňského léta, a to je Lazy Bag.

Doporučuji také nainstalovat pomůcku do prohlížeče Aliexpress Supertar, která Vám zobrazí cenovou historii produktu a ceny v Kč. Na všechny jeho funkce se podívejte do článku Historie a srovnávač cen. 

 

Lazy Bag

Lazy bag je vlastně nafukovací pytel, na kterém se můžete opalovat, odpočívat nebo sedět. Byl to hit loňského léto a letos si ho kupuje nebo alespoň se o něj zajímá ještě více lidí. Je lehký a přenosný, nosí se v pytlíku stejné barvy. Popularitu si získal tím, že ho lze snadno nafouknou i vyfouknout a přitom je plně mobilní.

Návod na nafouknutí najdete ve videu níže. Lazy bag není určen na vodu, ale i tak si to můžete zkusit. Na co si ale musíte dát pozor, je to, že nemá bezpečnostní prvky na plavbu po vodě. Tento pytel se minimálně vyfukuje. Za jednu hodinu sezení jsem jednou otočil uzávěr lazy begu a byl zase plný. Prý vydrží 250 kg, ale to bych asi nezkoušel, aby ty švy opravdu vydržely. Více uvidíte ve videu.

Foto

IMG_3987-300x169      IMG_3980-300x169

Odkaz na lazy bag

 

Video recenze

 

Nafukovací držáky na pití do bazénu

Další vychytávkou na léto jsou nafukovací držáky pití do bazénu nebo na souš. Já jsem vyzkoušel tři nejoblíbenější: duhový jednorožec, palmička a plameňák. Nedal jsem si pozor na objednávání, a tak mě přišla velká jenom palmička. Ta udrží i půllitrovou plechovku, ty ostatní jsou pouze na menší pití. V odkazu pod videem jsou však velké držáky. Vyzkoušel jsem je zatím pouze ve vaně, ale v létě si palmičku beru stoprocentně k vodě nebo na dovolenou. Můžete je použít i na souši proti převrhnutí pití.

Foto

IMG_3994-300x169

Odkaz na různé držáky na pití

 

Odkaz na jednorožce

 

Odkaz na malého plameňáka

 

Video recenze

 

Pistole pro děti na gelové kuličky

Na tuto pistoli jsem narazil při hledání věcí na léto a nadchla mě její cena a gelové kuličky. Neváhal jsem a koupil jsem ji. Vypadá trošku jako pistole NERF, ale tato je na gelové kuličky, které jsou nasáklé vodou. Pistole má zásobník asi na 6 kuliček, které si snadno vyrobíte. Poté natáhnete pistoli a BANK! Pistole je pro děti, takže má minimální dostřel a kulička se při střetu rozdrolí nebo odrazí. Nemusíte se bát, na oblečení skvrny nezanechává a na zahradě nepořádek mít nebudete. Kuličky se po vyschnutí úplně scvrknou. Další kuličky si můžete objednat a jsou hodně levné asi 1$ za 1000 ks.

Foto

IMG_4032-300x169

Odkaz na pistolku pro děti

Vodní pistole se zásobníkem z obyčejné PETky

Další oblíbená činnost nejen dětí, je stříkat po ostatních vodou. Toto je vodní pistole se zásobníkem z normální pet láhve. Má to jednu výhodu, nemusíte lít vodu do malého zásobníku, jako u ostatních vodních pistolí, a zásobníků můžete mít kolik jenom chcete. Pistole jednoduše našroubujete na láhev a o zábavu je postaráno. Pro dospělé doporučuji verzi s alkoholem 🙂

Foto

UTB8oZYTX7DEXKJk43PTq6y6SVXah-169x300     UT8q_gaX14bXXagOFbXg-169x300

Odkaz na stříkací pistoli

 

Samoplnící vodní bomby – balónky

Chystáte zahradní párty pro děti a chcete je překvapit? Tohle jim prostě musíte koupit! Balónky nemusíte plnit jedem po druhém, ale stačí nasadit hlavní díl na kohoutek od vodovodu a balónky se samy naplní, a pak odpadnou. Je to HIT léta a děti se s tím pořádně vyblbnou. Tak si je kupte na Aliexpress a vodní bitva může začít.

Foto

UTB8krkMXXfJXKJkSamHq6zLyVXal-300x225

 

Odkaz na balónky

 

 

Závěr

Léto už je pomalu za dveřmi, tak neváhejte o objednejte si nějakou vychytávku z Aliexpress. Ať si vy nebo vaše děti užijete léto naplno. Doba dodání byla skoro u všech věcí do 3 týdnů, takže vám to určitě do léta dorazí. Na youtube kanálu Ali Recenze testuji mnoho dalších věcí. Převážně to jsou věci z Číny nakoupené na portálu Aliexpress. Budu rád když přidáte i vaše recenze a pomůžete tak ostatním nakupujícím.

A pokud už máte letní náladu, tak se podívejte na nabídku plavek pro ženy nebo plavek pro muže.

 

Databáze odpovědí Aliexpress

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno