2.5h skládání moje nervy cena 334kč (odkaz už bohužel nemám objednávala jsem v létě) 😉 vše sedí nic nechybí i něco navíc zbylo😉😂
Databáze odpovědí Aliexpress
2.5h skládání moje nervy cena 334kč (odkaz už bohužel nemám objednávala jsem v létě) 😉 vše sedí nic nechybí i něco navíc zbylo😉😂
Kdyby jste někdo našel ten odkaz, byla bych ráda. V létě bude mít vnučka narozeniny…..
Aaa, také máme 🙂
Taky holka dostala a má z něj radost
CZK 272.12 21%OFF | 341pcs Girls Compatible With Lepining Girl Friends Heartlake City Playground Building Blocks Bricks Education Toys For Girls
https://a.aliexpress.com/_BPEttI
Pozadí nic moc 🤭
Také máme a je úplně super. Dcerka je nadšená ❤
Taky donesl Ježíšek to stejný. Složený ještě nemáme
Objednávala jsem přesně toto v půlce října a jaksi ještě nedošlo😟
Já myslela, že zesilim u tohodle🤪😂😂kostičky neskutečně mrnave😂
Také máme a jsou skvělé
Přesně tohle dostane v neděli u babičky. 😂 Už se těším na skládání. 😥
Dobrý den pasuje to prosím i s lego friends?
Já si hrála s tímto 3 dny mělo to 2535 kostiček a když jsem objednávala tak jsem si nevšimla že to není lego ale nějaký úplně mrňavý kostičky. Ale syn byl nadšený a teď k Vánocům dostal Batmana ten má 3378 kostiček tak se těším 🤣 ale jinak lego objednávám už jen u Ali,na originál pasuje a je za poloviční cenu
Úplně normální stav🤭. Ale fakt kvalita někde jinde. Lepší jeden menší originál, než mega balení z Číny😁
Originál je originál
Nikdy bych nekoupila fake🤔
Ještě bych dala tip třeba na stavebnici Sluban, s originál legem sedí do sebe ale je to o dost levnější
Tohle mají teď vystaveno v Praze na hlavaku. To teprve muselo byt….
Je na prodej? Vzala bych
Po vánocích jsem vám slibovala že až dostavim Batmana že ukážu výsledek, tak tady je… Stavěla jsem ho přesně 10hodin a 43minut s tím že jsem ho v polovině musela celého včetně pláště rozebrat a začít od začátku, protože jsem někde měla chybu 🤣🤦 akorát jsme teda nestavila denně, a když už jsem stavěla tak pár minut, mezi tím jsem dceři pekla dort a připravovala narozeninovou oslavu, pak byly cca 2 tydny kdy jsem nestavěla vůbec protože jsme s dětma museli využít sněhu a tak.