2.5h skládání moje nervy cena 334kč (odkaz už bohužel nemám …

19
204

2.5h skládání moje nervy cena 334kč (odkaz už bohužel nemám objednávala jsem v létě) 😉 vše sedí nic nechybí i něco navíc zbylo😉😂

Databáze odpovědí Aliexpress

19 KOMENTÁŘE

1. Já si hrála s tímto 3 dny mělo to 2535 kostiček a když jsem objednávala tak jsem si nevšimla že to není lego ale nějaký úplně mrňavý kostičky. Ale syn byl nadšený a teď k Vánocům dostal Batmana ten má 3378 kostiček tak se těším 🤣 ale jinak lego objednávám už jen u Ali,na originál pasuje a je za poloviční cenu

2. Úplně normální stav🤭. Ale fakt kvalita někde jinde. Lepší jeden menší originál, než mega balení z Číny😁

3. Po vánocích jsem vám slibovala že až dostavim Batmana že ukážu výsledek, tak tady je… Stavěla jsem ho přesně 10hodin a 43minut s tím že jsem ho v polovině musela celého včetně pláště rozebrat a začít od začátku, protože jsem někde měla chybu 🤣🤦 akorát jsme teda nestavila denně, a když už jsem stavěla tak pár minut, mezi tím jsem dceři pekla dort a připravovala narozeninovou oslavu, pak byly cca 2 tydny kdy jsem nestavěla vůbec protože jsme s dětma museli využít sněhu a tak.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno