Zdravím, tak jsem v posledních dnech dostala všechny objednané zásilky a naštěst…
Zdravím, tak jsem v posledních dnech dostala všechny objednané zásilky a naštěstí v "combined delivery" jen ty moje a ne cizí. :D Ale proč...
Zdravim uz vam nekomu prislo tohle ? Je tam jen nejaky sledovaci cislo ktere...
Zdravim uz vam nekomu prislo tohle ? Je tam jen nejaky sledovaci cislo ktere se neshoduje s zadnou moji objednavkou
Objednáno 27.3 dnes dorazila
Objednáno 27.3 dnes dorazila
Ahojky, potrebuju poradit prosím. Už po několikáté se mi stalo, že jsem udělala …
Ahojky, potrebuju poradit prosím. Už po několikáté se mi stalo, že jsem udělala objednávku a prodejce mi následně napsal, že to buď ani nemá,...
Zdravím, máte za sebou někdo reklamaci a posílání výrobku zpět do Číny? Jde mi...
Zdravím, máte za sebou někdo reklamaci a posílání výrobku zpět do Číny? Jde mi o clo ...když mi opravený výrobek pošlou zase zpět, budu...
Dobrý den,má někdo zkušenosti s nějakou autodiagnostikou co funguje a už něco um…
Dobrý den,má někdo zkušenosti s nějakou autodiagnostikou co funguje a už něco umí?Za každý tip a vaše zkušenosti vám budu vděčný.
ahoj, 23.3. jsem objednala, z českého skladu, doručení 7 – 10 dnů, abych se...
ahoj, 23.3. jsem objednala, z českého skladu, doručení 7 - 10 dnů, abych se vyhnula clu a dani a teď mě přišlo tohle. Takže...
NIKDO NEPORADÍ? Mám problém s platbou. U některého zboží mám možnost platit pou…
NIKDO NEPORADÍ? Mám problém s platbou. U některého zboží mám možnost platit pouze kartou a platba neproběhne. U některého zboží mám na výběr i...
Ahoj, objednala jsem si dvě zásilky z alli. Obě jsou LF… F ale mají...
Ahoj, objednala jsem si dvě zásilky z alli. Obě jsou LF... F ale mají jiné číslo (vlastní) . Aplikace píše, že se doručuje jako...
Dobrý den. Může mi prosím někdo poradit? Blokli mi účet z nesmyslného důvodu...
Dobrý den. Může mi prosím někdo poradit? Blokli mi účet z nesmyslného důvodu a chtějí ověření. Zadal jsem č.tel. ale ověřovačí kod...