Dekuji za prijeti. Rad bych zde polozil jeden dotaz.. uz se nekomu stalo,...
Dekuji za prijeti. Rad bych zde polozil jeden dotaz.. uz se nekomu stalo, ze mu vyhledavani zasilek psalo: " The shipment is handed...
11 dní od objednávky a jsou doma. Oranžové a růžové tulipány
11 dní od objednávky a jsou doma. Oranžové a růžové tulipány
Jak to máte ze zásilkama začínající CZ …….. tak další balíček co nedorazil...
Jak to máte ze zásilkama začínající CZ ........ tak další balíček co nedorazil a zítra končí ochranná lhůta , jdu vyvolat spor. Zatím...
Stalo se vám, že vám Ali napsal, že zásilka nebyla doručena?…
Stalo se vám, že vám Ali napsal, že zásilka nebyla doručena? Poradíte co s tím? O doručení se určitě žádný dopravce nepokoušel. Děkuji.
Zdravím. Poslední dobou se mi stává že balíčky které jdou jako obyčejná obálka …
Zdravím.
Poslední dobou se mi stává že balíčky které jdou jako obyčejná obálka (sledovací číslo CZ0000..) prostě nedorazí. Zjistil sem že Aliexpress nabízí sledování...
Tolik ochranných skliček objednáno pro ostatní(přišlo vše vždy oka),objednám si …
👍Tolik ochranných skliček objednáno pro ostatní(přišlo vše vždy oka),objednám si já a přijde tohle 😵💫😩
Ahoj a děkuji za přijetí. Chtzbych se zeptat jestli by jste mi tu nemohli...
Ahoj a děkuji za přijetí. Chtzbych se zeptat jestli by jste mi tu nemohli poradit nějaký kvalitní intercom na motorku. Děkuji Michal
Zdravím. Ptám se jako úplná lama. Zboží mi nepřišlo a na poště není. Psala...
Zdravím. Ptám se jako úplná lama. Zboží mi nepřišlo a na poště není. Psala jsem prodejci a ten mi napsal, ať otevřu spor. To...
Ahoj objednával někdo tuto láhev? Jestli někdo hodí odkaz odkud přišla relativně…
Ahoj objednával někdo tuto láhev? Jestli někdo hodí odkaz odkud přišla relativně brzy. Děkuji
KUPOVAL NĚKDO NA ALI HEAD UP DISPLAY? JAK VÁM FUNGOVAL A JAKÉ JSTE Z...
KUPOVAL NĚKDO NA ALI HEAD UP DISPLAY? JAK VÁM FUNGOVAL A JAKÉ JSTE Z NĚHO MĚLI POCITY?