Dobrý den, prosím kupoval někdo na aliexpress dětský cyklodres? Mám zmatek troc…
Dobrý den, prosím kupoval někdo na aliexpress dětský cyklodres? Mám zmatek trochu ve velikostech tak bych se chtěla optat, zda někdo třeba bral velikost...
Hezký den :-) , na Ali objednávám vcelku často, ale u včerejších 2 objednávek...
Hezký den :-) , na Ali objednávám vcelku často, ale u včerejších 2 objednávek se mi poprvé objevila sledovací čísla začínající CZ........ . Věděl...
Krásný den všem, prosím o radu. Od ČP mi přišla zpráva o doplnění údajů...
Krásný den všem, prosím o radu. Od ČP mi přišla zpráva o doplnění údajů k zásilce xx. Zkoušela jsem si balík dohledat v objednávkách...
Zdravím, objednával někdo z aliku plavky pro sebe a dceru, syna?
Zdravím, objednával někdo z aliku plavky pro sebe a dceru, syna?
Dobry den. Prisla mi sms s tim ze mam vyplnit celni prohlaseni ale kdyz...
Dobry den. Prisla mi sms s tim ze mam vyplnit celni prohlaseni ale kdyz to otevru tak tam mam toto. Nevite nekdo prosim co...
Zdravím, nějací radioaktivní nadšenci hledající místa s vyšší radioaktivitou? Co…
Zdravím, nějací radioaktivní nadšenci hledající místa s vyšší radioaktivitou? Co říkáte/máte zkušenosti s tímto doplňkem (dosimetr) pro mobil pro detekci radioaktivního záření? US $34.97...
For JBL Charge 5 Waterproof Portable Bluetooth Speaker Travel Storage Holder Har…
For JBL Charge 5 Waterproof Portable Bluetooth Speaker Travel Storage Holder Hard Carrying Outdoor Case 223 CZK vcetne dopravy. Od objednani do dodani 13...
Nemel by prosim doma navic nekdo toto sklo na iphone 7 a nechal...
Nemel by prosim doma navic nekdo toto sklo na iphone 7 a nechal by za rozumnej peniz?Diky✌️
Super mě dnes přišel balíček z loňského roku z října tak buďte v...
Super mě dnes přišel balíček z loňského roku z října 😂😂😂 tak buďte v klidu