Kdo má rád lapače nebo nějaký zrovna shání, tak jsem si objednala jeden na...
Kdo má rád lapače nebo nějaký zrovna shání, tak jsem si objednala jeden na ali a musím říct, že je fakt bomba. ❤️ Dneska...
Myslíte, že tenhle dron bude pro hobby rodinné využití použitelný? Fotky, natáče…
Myslíte, že tenhle dron bude pro hobby rodinné využití použitelný? Fotky, natáčení, natáčení sledováním (např. při sportu) atp. Vzal bych verzi z Polska, 4K...
Zdravím, celní prohlášení už sem nekolikrat vyplnoval, ted se mi ale stala věc ž…
Zdravím, celní prohlášení už sem nekolikrat vyplnoval, ted se mi ale stala věc že mi pošta oznámila že mi prijde balík procházející celnim řízením...
Holky potřebuju poradit prosímpřišla mi sms od pošty s odkazem doplnění informac…
Holky potřebuju poradit prosím🙏přišla mi sms od pošty s odkazem doplnění informaci,že bude balik procházet celnim řízením..divala jsem se a jde o balik za...
Ahojte .. neviem stalo sa vám ze vám prišli balíky ktoré ste si ani...
Ahojte .. neviem stalo sa vám ze vám prišli balíky ktoré ste si ani neobjednali?? 2x balík bez mena 1x balík...
Zdravím, komunikoval jsem s prodejcem a najednou mi to neodesílá zprávy…nevíte…
Zdravím, komunikoval jsem s prodejcem a najednou mi to neodesílá zprávy...nevíte proč?
Tak už došlo i na mě, která jsem se doposud radovala, že vše chodí...
Tak už došlo i na mě, která jsem se doposud radovala, že vše chodí v pořádku a během 4 dnů tři balíčky mi Ali...
Dobrý večer, balík se zasekl a nevím zda se obávat, že nepřijde objednávala...
Dobrý večer, balík se zasekl a nevím zda se obávat, že nepřijde 😢 objednávala jsem poprvé 🙈
Pošta mě chtěla zastupovat. Telefonem jsem se nedovilal, tak jsem psal na email …
Pošta mě chtěla zastupovat. Telefonem jsem se nedovilal, tak jsem psal na email [email protected], že to celní řízení u techto dvou zásilek je neoprávněné,...
Zásilka přijata 26. ledna místní doručovací společností, tak co s tím dělají? V…
Zásilka přijata 26. ledna místní doručovací společností, tak co s tím dělají?😡🙄 Viz foto v komentu. Jak jste podobnou situaci řešili?