Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 107

Diskuze

Dobrý den, objednával jste někdo svatební vývazky, prosím?

Dobrý den, objednával jste někdo svatební vývazky, prosím? 😊

Zdravim, uz dlouho jsem nic nenakupovala (a tim padem neresila spory) a chlap po…

Zdravim, uz dlouho jsem nic nenakupovala (a tim padem neresila spory) a chlap potreboval, abych mu koupila nejakou "serepeticku" na mereni za 80USD. Dosla...

Ahoj, nevíte jestli se dá nějak nakoupit z jednoho obchodu/stránky dvě položky, …

Ahoj, nevíte jestli se dá nějak nakoupit z jednoho obchodu/stránky dvě položky, za jedno poštovné v jednom balíku? Příklad: opasek na hodinky bílý +...

Zdravím všechny, dnes mi přišla tato sms : Doplnte udaje k Vasi zasilce********…

Zdravím všechny, dnes mi přišla tato sms : Doplnte udaje k Vasi zasilce**********, kterou ocekavame ze zahranici. Probehne u ni celni rizeni. Odkaz: www.postaonline.cz/celni-rizeni/sms...

Zdravím vespolek, nemáte prosím někdo figurky z pohadky o tr…

Zdravím vespolek, nemáte prosím někdo figurky z pohadky o trech koťatech a uz je nevyuzivate? Dcera je chce na dort, vcera to změnila a...

Zdravíčko, První problém s combined delivery. Místo položky za cca700 tam bylo…

Zdravíčko, První problém s combined delivery. Místo položky za cca700 tam bylo něco za cca50. A ještě to mělo jít do USA. Jak...

Zdravím. Nemáte pocit, že balíčky s nejlevnější dopravou, tzn. bez možnosti sled…

Zdravím. Nemáte pocit, že balíčky s nejlevnější dopravou, tzn. bez možnosti sledování v ČR se vždy seknou u nás na poště, vyprší ochranná lhůta...
276028104_5096238450432394_4418936258563668117_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=LuRLylij8DIAX9niKaj&_nc_ht=scontent-prg1-1

Dobrý den, jdu za vámi s dotazem, který se sice netýká Číny ale jen...

Dobrý den, jdu za vámi s dotazem, který se sice netýká Číny ale jen celního řízení. Manžel objednal na německém eshopu (na kterém už...

Prosím o radu – v hromadném balíku mi přišlo zboží někoho jiného a to...

Prosím o radu - v hromadném balíku mi přišlo zboží někoho jiného a to moje tu samozřejmě není. Chtěla jsem zadat spor, ale ali...

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s tím, že by...

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s tím, že by si na vaše údaje někdo objednal zásilku z Ali.. Minulý...