Dobrý den, objednával jste někdo svatební vývazky, prosím?
Dobrý den, objednával jste někdo svatební vývazky, prosím? 😊
Zdravim, uz dlouho jsem nic nenakupovala (a tim padem neresila spory) a chlap po…
Zdravim, uz dlouho jsem nic nenakupovala (a tim padem neresila spory) a chlap potreboval, abych mu koupila nejakou "serepeticku" na mereni za 80USD. Dosla...
Ahoj, nevíte jestli se dá nějak nakoupit z jednoho obchodu/stránky dvě položky, …
Ahoj, nevíte jestli se dá nějak nakoupit z jednoho obchodu/stránky dvě položky, za jedno poštovné v jednom balíku? Příklad: opasek na hodinky bílý +...
Zdravím všechny, dnes mi přišla tato sms : Doplnte udaje k Vasi zasilce********…
Zdravím všechny,
dnes mi přišla tato sms : Doplnte udaje k Vasi zasilce**********, kterou ocekavame ze zahranici. Probehne u ni celni rizeni. Odkaz: www.postaonline.cz/celni-rizeni/sms...
Zdravím vespolek, nemáte prosím někdo figurky z pohadky o tr…
Zdravím vespolek, nemáte prosím někdo figurky z pohadky o trech koťatech a uz je nevyuzivate? Dcera je chce na dort, vcera to změnila a...
Zdravíčko, První problém s combined delivery. Místo položky za cca700 tam bylo…
Zdravíčko, První problém s combined delivery. Místo položky za cca700 tam bylo něco za cca50. A ještě to mělo jít do USA. Jak...
Zdravím. Nemáte pocit, že balíčky s nejlevnější dopravou, tzn. bez možnosti sled…
Zdravím. Nemáte pocit, že balíčky s nejlevnější dopravou, tzn. bez možnosti sledování v ČR se vždy seknou u nás na poště, vyprší ochranná lhůta...
Dobrý den, jdu za vámi s dotazem, který se sice netýká Číny ale jen...
Dobrý den, jdu za vámi s dotazem, který se sice netýká Číny ale jen celního řízení. Manžel objednal na německém eshopu (na kterém už...
Prosím o radu – v hromadném balíku mi přišlo zboží někoho jiného a to...
Prosím o radu - v hromadném balíku mi přišlo zboží někoho jiného a to moje tu samozřejmě není. Chtěla jsem zadat spor, ale ali...
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s tím, že by...
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s tím, že by si na vaše údaje někdo objednal zásilku z Ali.. Minulý...