Ahoj, máte někdo z Ali sluchátka se kterými jste spokojení? Můžu poprosit o odka…
Ahoj, máte někdo z Ali sluchátka se kterými jste spokojení? Můžu poprosit o odkaz? :)
Zdravím, včera se v Černých ovcích řešil Aliexpress a proclení Českou poštou. P…
Zdravím, včera se v Černých ovcích řešil Aliexpress a proclení Českou poštou. Pokud by to někoho zajímalo, tak video je tady:
Ahoj. Velmi prosím o pomoc. Potřebuji objednat pár cetek za pár korun. Chci se...
Ahoj. Velmi prosím o pomoc. Potřebuji objednat pár cetek za pár korun. Chci se vyhnout poplatkům poště a podobně. Naprosto vůbec se v milionech...
Dobrý den, 4.10.2021 jsem objednala balík. 17.1.2022 píší: Přijato místní doručo…
Dobrý den, 4.10.2021 jsem objednala balík. 17.1.2022 píší: Přijato místní doručovací společností, bohužel dodnes mi balík nebyl doručen. Jak se tohle dá řešit ?...
Ahojky , potřebuji pomoc při vyplnění cla od české pošty za balík z...
Ahojky , potřebuji pomoc při vyplnění cla od české pošty za balík z AliExpressu
Dobrý den, kombinovaný balík se zasekl a od 26.2. žádný posun. Nakupuji často, …
Dobrý den, kombinovaný balík se zasekl a od 26.2. žádný posun. Nakupuji často, ale s tímto jsem se ještě nesetkala. Stává se to a...
Zdar lidi máte taky problém s aplikací 17track? Poslední dobou nezobrazuje info…
Zdar lidi máte taky problém s aplikací 17track? Poslední dobou nezobrazuje info zásilek z aliexpressu
Dobrý den, nemá prosím někdo reálné foto děkuji
Dobrý den, nemá prosím někdo reálné foto🤗 děkuji ☺️☺️
Hezký den. Mám dotaz. Jak teda nakupovat aby se neplatilo clo. Děkuji
Hezký den. Mám dotaz. Jak teda nakupovat aby se neplatilo clo. Děkuji 😍
Ahoj nekupoval nekdo na ali nahradni baterie a nabijecku do kamery Niceboy vega …
Ahoj nekupoval nekdo na ali nahradni baterie a nabijecku do kamery Niceboy vega 6 star??Popripade tady v cechach?? Diky