Dnes o zastupování Českou poštou
Dnes o zastupování Českou poštou
Chtěl jsem se zeptat, jestli s tímto posilovacím zařízením máte někdo zkušenosti…
Chtěl jsem se zeptat, jestli s tímto posilovacím zařízením máte někdo zkušenosti? 🙂 US $2.77 45% Off | ABS Breathable Women Mouth Beauty...
Máte někdo zkušenost s Českou poštou a jakýmsi formulářem Missing parcel pro Ali…
Máte někdo zkušenost s Českou poštou a jakýmsi formulářem Missing parcel pro Ali? Jedná se o obyčejný balíček, tzn. že po ČR se nedá...
Dobry den. Poprve mi prisla sms o celnim rizeni. Byl by prosim nekdo ochotny...
Dobry den. Poprve mi prisla sms o celnim rizeni. Byl by prosim nekdo ochotny mi pomoct to vyplnit 🙏
Máte někdo prosím doma? Odhad na jak to je přibližně stará d…
Máte někdo prosím doma? Odhad na jak to je přibližně stará ditka?
Hezký den, dorazil mi balíček z Ali, který ovšem není pro mě. Pošta v...
Hezký den, dorazil mi balíček z Ali, který ovšem není pro mě. Pošta v Ústí nad Labem přelepila původní štítek z číny svojim, kde...
Zdravím, mám dotaz. Čekám zásilku s podacím číslem CZ, ve sledování mi to píše,...
Zdravím, mám dotaz. Čekám zásilku s podacím číslem CZ, ve sledování mi to píše, že doručovací pokus selhal. Na poště jsem se ptala a...
Ahoj. Tato hláška – „Out for delivery At destination country“ – znamená, že je...
Ahoj. Tato hláška - "Out for delivery At destination country" - znamená, že je to už za celní kontrolou? Znamená to, že je to...
Dobrý den, nemá někdo náhodou “obal” na klávesnici MacBook PRO s CZ popisky? Tro…
Dobrý den, nemá někdo náhodou “obal” na klávesnici MacBook PRO s CZ popisky? Trochu mi na MacBooku chybí popisky kláves jako ř, š a...
Zdravim, nekupoval někdo silikonový obal na Albi tužku na Ali ? Nemuzu nikde naj…
Zdravim, nekupoval někdo silikonový obal na Albi tužku na Ali ? Nemuzu nikde najít, tak jestli je tam vůbec k sehnání a někdo měl...