Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 110

Diskuze

Zdravím, kupoval někdo poslední dobou rotační laser, jak jste s ním byli spokoje…

Zdravím, kupoval někdo poslední dobou rotační laser, jak jste s ním byli spokojeni? Odkaz pro upoutání. budu ho potřebovat tak 2x do roka
275654381_4841296722654112_8732340258716716605_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=ZEACCCVOnVUAX-Pd8W1&_nc_ht=scontent-prg1-1

Přišlo mi něco, co ksem vubec neobjednal. 2x obal na tablet voz foto. Chce...

Přišlo mi něco, co ksem vubec neobjednal. 2x obal na tablet voz foto. Chce to někdo? Oba za 50 + pošta. Jsou k tomu...

Zdravim, existuje na alli nějaký adaptér, který má v sobě funkci BT Party Boost?…

Zdravim, existuje na alli nějaký adaptér, který má v sobě funkci BT Party Boost? Že bych ho připojil např. přes aux.

Prosím o radu :) sloučila se mi objednávka,kde mi byly doručeny 4 balíčky v...

Prosím o radu :) sloučila se mi objednávka,kde mi byly doručeny 4 balíčky v jednom. Jenže dvě věci mi přišly pro někoho jiného. Jeden...
U304ca6b186064674969a54a1396a2995P.jpg&fb_obo=1&utld=alicdn.com&stp=c0.5000x0

Ahojte, Chci se zeptat, jestli některá z dam neznal značku laků na nehty – ROHWX…

Ahojte, Chci se zeptat, jestli některá z dam neznal značku laků na nehty - ROHWXY. Měla jsem zaslané laky a od té doby, co je...

Dobrý den, přišel mi balíček, v něm čtyři malé, ale dva z nich nebyly...

Dobrý den, přišel mi balíček, v něm čtyři malé, ale dva z nich nebyly pro mě 🙄jeden na Slovensko, druhý do Ameriky...odnesla jsem je...

Hezký den, kupovala jste teď někdy copánkový mantinel do pos…

Hezký den, kupovala jste teď někdy copánkový mantinel do postýlky? Poprosím zkušenosti, popř. odkaz 😊

Zdravím, jdu s dotazem na fakturu. Stalo se někomu, že mu na jeden email...

Zdravím, jdu s dotazem na fakturu. Stalo se někomu, že mu na jeden email nepřišly 2 různé faktury, co jste si vyžádali v aplikaci?...

Dobrý den nevíte někdo jestli se dá kupovat přes aliexpres bez vyplňování nějaký…

Dobrý den nevíte někdo jestli se dá kupovat přes aliexpres bez vyplňování nějakých celních blbostí, prostě jenom objednáš a balíček dojde jináč řečeno

Ještě vloni jsem pár věcí objednala, ale s dlouhou dodací lhůtou došlo jen něco….

Ještě vloni jsem pár věcí objednala, ale s dlouhou dodací lhůtou došlo jen něco. Ve dvou případech bylo vedeno jako "doručené", přestože to nebyla...