Přišla mi sms od pošty o dodání informací k balíku. Jenomže žádnej takovej balík…
Přišla mi sms od pošty o dodání informací k balíku. Jenomže žádnej takovej balík v mých objednávkách nemá takové sledovací číslo. Podle toho čísla...
Holky prosím o pomoc dnes mi přišlo toto.jak mám prosím pokr…
Holky prosím o pomoc dnes mi přišlo toto.jak mám prosím pokračovat? Děkuji
Dobrý den sestra mě pověřila s tím abych se tu zeptala jestli by jí...
Dobrý den sestra mě pověřila s tím abych se tu zeptala jestli by jí někdo poradil ,dostala SMS že jí byl balíček zadržen ...
Dlouho jsem nic neobjednavala. Prosim, jak ted chodi balicky…
Dlouho jsem nic neobjednavala. Prosim, jak ted chodi balicky? Ma to zpozdeni velike?
Zdravím, jdu si pro radu. Chci objednat zboží mimo EU za 250$. Prodejce uvádí...
Zdravím, jdu si pro radu. Chci objednat zboží mimo EU za 250$. Prodejce uvádí Vat included: 0.0 USD, takže DPH budu muset doplatit... +...
Jde se vám přihlásit na Ali? Mě ne. Od rána mi to hlásí při...
Jde se vám přihlásit na Ali? Mě ne. Od rána mi to hlásí při přihlášení že jméno nebo heslo je špatně.
Pokud by nekdo delal po delsi dobe reklamaci, tak se nelekne…
Pokud by nekdo delal po delsi dobe reklamaci, tak se neleknete. Aliexpress upravoval vzhled stranek. Prikladam clanek, jak to ted vypada 😉
...
Krásný večer, i během covidu mi chodily balíčky pravidelně, ale měsíc ...
Krásný večer, i během covidu mi chodily balíčky pravidelně, ale měsíc už nic. Tak nevím, že by za to mohla...
Velmi populární zboží.
Velmi populární zboží.
Objednávali jste prosím nějaké vychytávky pro kočičky? Kouka…
Objednávali jste prosím nějaké vychytávky pro kočičky? Koukala jsem na různé prolézačky na zeď, ale i na Ali jsou šíleně drahé. Nebo jen neumím...