Dobrý den, objednával jsem na Ali naposled loni v dubnu, což už je skoro...
Dobrý den, objednával jsem na Ali naposled loni v dubnu, což už je skoro rok. Tehdy ještě nebyly žádné poplatky. Chci se proto zeptat,...
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat budu si objednávat bundu původ je Indie a...
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat budu si objednávat bundu původ je Indie a cena je 2700 KČ. Zaplatím tedy jen DPH bez cla...
Ahoj, zacatkem tydne mi volalo cislo, ze manpro me balicek z ciny a jestli...
Ahoj, zacatkem tydne mi volalo cislo, ze manpro me balicek z ciny a jestli je nekdo doma. Balicek mel dojit az z tyden, tkze...
Ahoj prosím přišla zásilka z činy displeje a byli tři rozbité a z te...
Ahoj prosím přišla zásilka z činy displeje a byli tři rozbité a z te firmy mě píšou ze musím zahájit spor nevíte někdo jak...
Jakým sledovacím číslem začíná doprava aliexpress saver shipping? Diky
Jakým sledovacím číslem začíná doprava aliexpress saver shipping? Diky
Kdo má děti, které mají rády Harryho Pottera, doporučuji tento set. Stál asi 600…
Kdo má děti, které mají rády Harryho Pottera, doporučuji tento set. Stál asi 600,-, provedení je moc pěkné, zevnitř pláště podšité. K tomu šála,...
Prosim poradte, mam pro celni rizeni doplnit udaje, od ceske posty prisel sms ko…
Prosim poradte, mam pro celni rizeni doplnit udaje, od ceske posty prisel sms kod, ten jsem zadala a pak to chce psč, zadam psč...
Zdravím,dnes mi poprve prislo neco takoveho ohledně celniho …
Zdravím,dnes mi poprve prislo neco takoveho ohledně celniho řízení. Vubec tomu ale nerozumím to číslo té objednávky nesedí k ani jedné věci kterou...
Ahoj, stalo se Vám, že multi objednávka byla zaplacená, peníze odešly, ale objed…
Ahoj, stalo se Vám, že multi objednávka byla zaplacená, peníze odešly, ale objednané věci to hodilo do unpaid?