Dobrý den, Mohu se prosím zeptat jak tam vložím foto ? Jed…
Dobrý den, Mohu se prosím zeptat jak tam vložím foto ? Jedu přes apku v tel Moc děkuji
Prosím o radu jak zjistím jaký balíček to je a co v něm je...
Prosím o radu jak zjistím jaký balíček to je a co v něm je ? Abych to vyplnila v tom jejich formuláři
Edit: všem děkuji za odpovědi a rady. Budu tedy ještě čekat. V lupe...
Edit: všem děkuji za odpovědi a rady. 🥰 Budu tedy ještě čekat. 🙂
V lupe jsem bohužel nic nenašla.🤷 Stalo se vám, že u balíčku...
Mají na Ali ? Popř obednal by mi někdo ?
Mají na Ali ? Popř obednal by mi někdo ?
Taaak, moje premiéra od doby, co je nový systém jak jsem se toho...
Taaak, moje premiéra od doby, co je nový systém 😂 jak jsem se toho obávala, tak naprostá pohoda Pošta standard shipping (začátek LF)...
Zdravím hledám na Wish sponky do vlasů viz foto. Nemohu najít, bude tu...
Zdravím ☺️ hledám na Wish sponky do vlasů viz foto. Nemohu najít, bude tu někdo šikovnější než já ? Díky 🙏
Ahoj, chtěla bych koupit tento produkt, ale je tam cena 20,39 USD. Tedy clo...
Ahoj, chtěla bych koupit tento produkt, ale je tam cena 20,39 USD. Tedy clo by nemělo byt(?)ale jak se vyhnout dalším poplatkům? Jakou dopravu...
Tak konečne sa stal zázrak a predajca odpovedal. Spor už otvoriť nemôžem, presvi…
Tak konečne sa stal zázrak a predajca odpovedal. Spor už otvoriť nemôžem, presvihla som 15 dní. Navzdory tomu mi chce vrátiť peniaze. Ja ale...
Dobrý den. Moc bych vas chtěla poprosit jestli někdo nemá od…
Dobrý den. Moc bych vas chtěla poprosit jestli někdo nemá odkaz na takový ten pytel na lego nebo jak to mam napsat. Ze to...
Nevíte někdo, jestli na aliexpresu prodávají takovéto polštáře? Jde o potisk. Ne…
Nevíte někdo, jestli na aliexpresu prodávají takovéto polštáře? Jde o potisk. Nemůžu to najít ani podle obrázku....