Ahoj prosím máte někdo osvědčený odkaz na objednávání šatů z evropsych skladu ab…
Ahoj prosím máte někdo osvědčený odkaz na objednávání šatů z evropsych skladu aby rychle došly a měli výběr??? Díky moc všem
Zdravím, kúpili ste niekto na Ali nabíjačku na alkalické nabíjacie baterky? Ja …
Zdravím, kúpili ste niekto na Ali nabíjačku na alkalické nabíjacie baterky? Ja som kúpila spolu s alkalickymi baterkami aj nabíjačku, ale ich nenabíja...
Zdravím, chcem sa opýtať, existuje email a Aliexpress priamo? Objednala som si s…
Zdravím, chcem sa opýtať, existuje email a Aliexpress priamo? Objednala som si skladacie skrinky 30 kusov za 60 eur a predajca potvrdil že som...
Zdravím všechny, mám dotaz Máte někdo zkušenost s tímhle kobercem?? Chtěla bych…
Zdravím všechny, mám dotaz 😁
Máte někdo zkušenost s tímhle kobercem?? Chtěla bych ho malýmu do pokojíčku, bohužel takhle velký jsem ho našla jen na...
Jelikož se tu víc a víc objevovaly příspěvky s legem zkusila jsem synovi k...
Jelikož se tu víc a víc objevovaly příspěvky s legem zkusila jsem synovi k svatku objednat také , za necelé 3 týdny doma. Dítě...
Zdravím, menší dotaz, stalo se to někomu ? Proč to uložili ? Jde o...
Zdravím, menší dotaz, stalo se to někomu ? Proč to uložili ? Jde o baterie 18650, DPH bylo zaplaceno při prodeji.. koncovka NL -...
Tak jsem to zkusila a objednala si Mystery box za cca 120Kč od New...
Tak jsem to zkusila a objednala si Mystery box za cca 120Kč od New High-Quality Gift Box Store ,balíček kupodivu přišel ,jen obsah ,alespoň...
Prosím jak vypadá tepláková souprava z Ali? Je to aspoň trochu kvalita nebo.přij…
Prosím jak vypadá tepláková souprava z Ali? Je to aspoň trochu kvalita nebo.přijde kus hadru?
Mám složeno 8500 kostiček super
Mám složeno 8500 kostiček super
Dobrý den,mám dotaz mimo aliexpres,prosím dostal někdo teď aktuálně očekávanou …
Dobrý den,mám dotaz mimo aliexpres,prosím dostal někdo teď aktuálně očekávanou zasilku ze zahraničí ( mimo EU )? jak dlouho jste čekali? přišel mi...