Objednal jsem za 2600kč. A ani nevím jakým typem dopravy. Teď tu pročítám, že...
Objednal jsem za 2600kč. A ani nevím jakým typem dopravy. Teď tu pročítám, že se může stát, že můžu platit znovu jak DPH, tak...
Zkušenost s dopravou Combined delivery: Objednávka 29.12.2021 a balík dnes dovez…
Zkušenost s dopravou Combined delivery: Objednávka 29.12.2021 a balík dnes dovezla Česká pošta.
Máte prosím někdo zkušenost? Jak to mám zapojit, když na to v TV nejsou...
Máte prosím někdo zkušenost? Jak to mám zapojit, když na to v TV nejsou díry? 😂 Foto dám do komentáře. Děkuji.
Dobrý den, rád bych uskutečnil svůj první nákup. Na kolik by vyšly tyto brýle?...
Dobrý den, rád bych uskutečnil svůj první nákup. Na kolik by vyšly tyto brýle? :) Nerozumím tomu jak nyní funguje to CLO atd :D
...
Mám na vás otázku. Čekám na balík, doprava je Aliexpress saver shipping, mezinár…
Mám na vás otázku. Čekám na balík, doprava je Aliexpress saver shipping, mezinárodní sledovací číslo začíná CZ.... Poslední info ve sledování zásilky mám 29.12....
Krásný večer měl bych technický dotaz jde nějak udělat aby došlo k odhlášení na...
Krásný večer měl bych technický dotaz jde nějak udělat aby došlo k odhlášení na všech zařízeních? Děkuji
Zdravím, je tu někdo kdo by doporučil nějaké led pásky na zeď? Chci si...
Zdravím, je tu někdo kdo by doporučil nějaké led pásky na zeď? Chci si trochu osvítit pokoj a nevím z jaké české stránky koupit,...
Ahojky všem chci se zeptat má někdo zkušenost s koupi spodního prádla podprsenky…
Ahojky všem chci se zeptat má někdo zkušenost s koupi spodního prádla podprsenky? Našla jsem na aliku VICTORIA SECRET podprsenku tak jestli někdo kupoval...
Edit: tak dnes došel balíček. Objednáno 22.9. A doručeno 26.1. Všem kdo byli...
Edit: tak dnes došel balíček. Objednáno 22.9. A doručeno 26.1. 😀 Všem kdo byli ochotni mi poradit děkuji 😊 Zdravím. Poradí mi někdo prosím?...
Dobrý den, měl to někdo stejně jako já že někdo ještě doplácel za nějakou...
Dobrý den, měl to někdo stejně jako já že někdo ještě doplácel za nějakou věc? Nebo jste to rušili? Děkuji za odpovědi