Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 183

Diskuze

https://www.mesec.cz/clanky/co-delat-kdyz-po-vas-postak-chce-neopravneny-poplatek-za-balicek-z-platforem-aliexpress-a-wish/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=x9JwveGCxU1-202112060407&dop_id=14464324

Ahoj. Jen tak ze zvědavosti, nezkoušel někdo? Sice mám 6.7″ display, ale někdy…

Ahoj. Jen tak ze zvědavosti, nezkoušel někdo? Sice mám 6.7" display, ale někdy bych to i využil 🤔 US $1.71 18%OFF | 12...

Stalo se již někomu?? Jak jste případně řešili?

Stalo se již někomu?? Jak jste případně řešili?

Dobrý den. Byli by tady tyhle míčky z českého skladu na Aliexpressu? Děkuji.

Dobrý den. Byli by tady tyhle míčky z českého skladu na Aliexpressu? Děkuji.

Dobrý den. Potřeboval bych poradit. Chci objednat tento bazén s míčky , ale chtě…

Dobrý den. Potřeboval bych poradit. Chci objednat tento bazén s míčky , ale chtěl bych to z českého skladu nebo polského aby mě to...

Dobrý den. Potřeboval bych poradit. Chci objednat tento bazén s míčky , ale chtě…

Dobrý den. Potřeboval bych poradit. Chci objednat tento bazén s míčky , ale chtěl bych to z českého skladu nebo polského aby mě to...
264155979_10215830947085598_4290801469421448403_n.jpg?stp=dst-jpg_s720x720&_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=825194&_nc_ohc=Ib-2Ina6P1cAX8kbHvy&_nc_ht=scontent-prg1-1

Přátelé, tak už došlo i na mě a musela jsem jít potupně na poštu...

Přátelé, tak už došlo i na mě a musela jsem jít potupně na poštu si vyzvednout balíček a doplatit 200,- za jejich celní řízení. Upřímně,...

Máte někdo zkušenost s objednávkou kitu na elektroskutr(kolo, koloběžku,…) Jes…

Máte někdo zkušenost s objednávkou kitu na elektroskutr(kolo, koloběžku,...) Jestli ta watáž odpovídá, nebo je to nadhodnocené? Něco jako je tohle? CZK 3,290.61 ...

Dobrý den nemáte někdo zkušenost z dopravou DHL z Ali.? budu něco doplácet? Dík…

Dobrý den nemáte někdo zkušenost z dopravou DHL z Ali.? budu něco doplácet? Díky

Zdravím, prosím o info při nákupu z ebay jak je to z DPH aby...

Zdravím, prosím o info při nákupu z ebay jak je to z DPH aby po mě pošta nechtěla celní dokumenty. Z Aliexpresu to znám...