Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 199

Diskuze

Zdravím :-) Jak je možné, že po mně chce ČP platbu za proclení, když...

Zdravím :-) Jak je možné, že po mně chce ČP platbu za proclení, když podle čísla zásilky byla zásilka v ČR 29. září?

Dobry vecer, prosím info. Po dlouhé době objednavam. Plati, ze mi balíček dorazí…

Dobry vecer, prosím info. Po dlouhé době objednavam. Plati, ze mi balíček dorazí z ČR a pokud bude odsud, tak už me nečeká žádné...

Dobrý den, prosím o radu, došla mi SMS o proclení balíčku. Nevím jak vyplnit...

Dobrý den, prosím o radu, došla mi SMS o proclení balíčku. Nevím jak vyplnit označené částky. Váhu nevím a nahoře je psáno celková částka...

V poslední době tu byl častý problém s doplatkem cla u dolarových zásilek. Nevit…

V poslední době tu byl častý problém s doplatkem cla u dolarových zásilek. Nevite něco bližšího, jak se to ted deje? Chci objednat pár...

Ahoj nevíte jak změnit číslo karty myslím v aplikaci na mobil? Zkoušel jsem podl…

Ahoj nevíte jak změnit číslo karty myslím v aplikaci na mobil? Zkoušel jsem podle videí na YouTube ale nefunguje

Můžete mi prosím někdo poradit, jak postupovat v případě, že mi přišla sms k...

Můžete mi prosím někdo poradit, jak postupovat v případě, že mi přišla sms k proclení balíčku, ale nejsem schopná ho podle čísla na Ali...

Čau, má někdo zkušenosti, případně ví o nějakým seznamu, kde je uvedený jaký dru…

Čau, má někdo zkušenosti, případně ví o nějakým seznamu, kde je uvedený jaký druhý doručení mají na konci F? Případně jakých se vyvarovat? Díval...

Kocky, kolko a kedy sa plati tax na veci z Ali?

Kocky, kolko a kedy sa plati tax na veci z Ali?

Nemáte, prosím, někdo odkaz na levné potahy na židle s vánoč…

Nemáte, prosím, někdo odkaz na levné potahy na židle s vánoční tematikou? Dekuji

Ahoj, prosim mela jsem na viber ulozene skryte odkazy od Andy nevim jak se...

Ahoj, prosim mela jsem na viber ulozene skryte odkazy od Andy 🤦🏼‍♀️nevim jak se mi to povedlo, ale neman je tam. Prosim nedal byste...