Je tady pořád vše jen o dopravě. Tohle sem objednala z cz skladu dětem...
Je tady pořád vše jen o dopravě. Tohle sem objednala z cz skladu dětem k Vánocům a opravdu to šlo z cz skladu, uplynulo...
Tak co rikate na letosni 11.11.? Za me velka bida teda . Sle…
Tak co rikate na letosni 11.11.? Za me velka bida teda 😞. Slevy minimalni, slevove kupony az nad velke utraty. A akce jsou jen...
zdravím, nemáte někdo prosím popis jak to správně naistalovat? děkuji
zdravím, nemáte někdo prosím popis jak to správně naistalovat? děkuji
přes co je lepší objednávat : Aliexpress standard, nebo Aliexpress saver, co pro…
přes co je lepší objednávat : Aliexpress standard, nebo Aliexpress saver, co projde bez poplatků
Dobrý den, dlouho jsem nic na ali nekupovala (asi 4 měsíce) a když chci...
Dobrý den, dlouho jsem nic na ali nekupovala (asi 4 měsíce) a když chci v pokladně zaplatit tak mi to nejde. Zadám info o...
Ahojky skupino ,chtěla jsem se zeptat – objednávali jste si někdo z Ali společen…
Ahojky skupino ,chtěla jsem se zeptat - objednávali jste si někdo z Ali společenské ( plesové ) šaty ??? Jaké máte zkušenosti ,přišli vám...
Prosím o pomoc zdatnějšího človíčka -nemohu najít bavlněný šikmý proužek na zapr…
Prosím o pomoc zdatnějšího človíčka -nemohu najít bavlněný šikmý proužek na zapravení -děkuji
Nemáte někdo info? Co se stane, pokud zásilku nevyzvednu? Po…
Nemáte někdo info? Co se stane, pokud zásilku nevyzvednu? Poplatek za celní řízení poště vyšší než cena zásilky? zda ten poplatek za celní řízení...
CZK 131.01 52%OFF | 2021Most Popular 100% Winning high quality New Lucky Myster…
CZK 131.01 52%OFF | 2021Most Popular 100% Winning high quality New Lucky Mystery Box Surprise Gift Lucky Random Item home Digital Product Lucky...