Dobrý den,mám dotaz.Měla jsem v košíku objednané zboží cca 45kusů,ale bohužel po…
Dobrý den,mám dotaz.Měla jsem v košíku objednané zboží cca 45kusů,ale bohužel popletla kartu na placení a vše teď mám v unpaid a u každé...
Zkouším si vytrasovat zásilku, abych ji stihla před příchodem do ČR profrčet eCe…
Zkouším si vytrasovat zásilku, abych ji stihla před příchodem do ČR profrčet eCepem, trackovací číslo projíždím přes 1track, ale asi ještě nemám to správné...
Dobrý den. Vydají mi na poště potvrzení že tam nemám zásilku? Ali to po...
Dobrý den. Vydají mi na poště potvrzení že tam nemám zásilku? Ali to po mně ve sporu požaduje důkaz.Tak nevím jaký jiný jim dát.
...
Dobrý den, jak prosím funguje „Combined delivery“? Je u toho, že by měla být...
Dobrý den, jak prosím funguje "Combined delivery"? Je u toho, že by měla být rychlejší doprava (nad 155, 89kč). Pokud bych tedy nakoupila např....
Pošta mi odepsala na dotaz, jak je možné, že něco procli bez mého souhlasu...
Pošta mi odepsala na dotaz, jak je možné, že něco procli bez mého souhlasu (plné moci) jen tak pro info 👍
Současně ČP, v souladu...
Zdravím, má tu někdo zkušenosti s dopravou ,, OTHER-DE”? Zásilka měla přijít do …
Zdravím, má tu někdo zkušenosti s dopravou ,, OTHER-DE”? Zásilka měla přijít do 10 dnů a už je to 2 měsíc a nic🤷♀️😔 spor...
Zdravím, i když jsem tu pročetla hodně příspěvků o celním řízení, stejně potřebu…
Zdravím, i když jsem tu pročetla hodně příspěvků o celním řízení, stejně potřebuji poradit a předem děkuju . Zakoupila jsem zboží přes eshop Bonky...
Prosím, zjistila bych už z tohoto, že byl vyměřen doplatek DPH?
Prosím, zjistila bych už z tohoto, že byl vyměřen doplatek DPH?
Prosím ještě se mi nestalo, že by mi byla zrušena objednávka. Co teď, vrátí...
Prosím ještě se mi nestalo, že by mi byla zrušena objednávka. Co teď, vrátí mi peníze? Mám to objednat znovu? Mám otevřít spor?
Hezký den, pravděpodobně budu za blbce objednala jsem dceři popitovou kravinu z…
Hezký den,
pravděpodobně budu za blbce 😛 objednala jsem dceři popitovou kravinu za poštovné dražší, než samotná věc s vědomím, že objednávám z českého skladu,...