Zdravím a prosím o radu, z důvodu AliExpressu podezřelému pokusu o přihlášení se…
Zdravím a prosím o radu, z důvodu AliExpressu podezřelému pokusu o přihlášení se mi nedaří přihlásit na PC v mobilu ale stále přihlášen jsem....
Dobré ráno TIPy na vánoční dárky, prosím?! Hračky pro děti, elektronika, ...
Dobré ráno 🌞 TIPy na vánoční dárky, prosím?! 🙏 Hračky pro děti, elektronika, věci do domácností ... Takové ty HOT věcičky a...
Tak jsem se tak trochu rozhodla otestovat co je u nas mozne a zjistila...
Tak jsem se tak trochu rozhodla otestovat co je u nas mozne a zjistila jsem jeden háček, který nevim jak dořešit abych se vyhnula...
Ahojte, rozhodla som sa obrátiť na túto skupinu s mojim Ali problémom. Objednala…
Ahojte, rozhodla som sa obrátiť na túto skupinu s mojim Ali problémom. Objednala som si niekoľko vecí z Ali, niektoré mi prišli buď priamo...
Podle čeho se prosím vymeruje ten případný doplatek poste? Chtěla bych objedna…
Podle čeho se prosím vymeruje ten případný doplatek poste? Chtěla bych objednat a rovnou bych si zaklikla combined delivery. Vše je ale myslim...
Poprvé se mi teď stalo, že si kontroluji, co přišlo,a co ne a u...
Poprvé se mi teď stalo, že si kontroluji, co přišlo,a co ne a u jedné zásilky mám toto, viz. foto. Peníze strhnute a vzhledem...
Dobrý den, má někdo prosím zkušenost se zásilkou končící BE? Dnes mi přišel mail…
Dobrý den, má někdo prosím zkušenost se zásilkou končící BE? Dnes mi přišel mail, že balíček dorazil do ČR. Přes ecep proclít nejde, nezná...
Fakt je nutný každý den sem napsat post že vám pošta posílá zásilky s...
Fakt je nutný každý den sem napsat post že vám pošta posílá zásilky s doplatkem ? 🤔🙈😅
Hezký den všem, i já se jdu podělit o mou zkušenost. Dnes v poště...
Hezký den všem, i já se jdu podělit o mou zkušenost. Dnes v poště dva lístečky, nemarnila jsem a šla jsem na poštu, zeptala...