Dobrý den, jak to je s tím clem a dph? Se v tom nějak...
Dobrý den, jak to je s tím clem a dph? Se v tom nějak už neorientuju. Děkuji
Slevové kódy na 11.11 První částka je sleva, druhá částka je minimální hodnota …
Slevové kódy na 11.11 První částka je sleva, druhá částka je minimální hodnota objednávky. Kdyžtak do komentů hodím celou tabulku, ale všechny ostatní kódy...
Zdravíčko potřebuji jen rychlou radu co zaškrtnout ?
Zdravíčko potřebuji jen rychlou radu co zaškrtnout ?😂
Zdravím, prosím o radu. Přišla mi SMS od pošty, že mám doplnit údaje k...
Zdravím, prosím o radu. Přišla mi SMS od pošty, že mám doplnit údaje k zásilce XXX, objednávám pouze z Ali a číslo zásilky mi...
Dobrý den, stává se vám, že si objednáte zboží z ČR a Aliex vám...
Dobrý den, stává se vám, že si objednáte zboží z ČR a Aliex vám objednávku zruší???
Ahojky hledám tip na kryt na mobil. Mám Xiaomi redmi note 9. Díky moc
Ahojky hledám tip na kryt na mobil. Mám Xiaomi redmi note 9. Díky moc
Ahoj, objednávali jste průhlednou řasící stuhu na záclony z Ali? Potřebuju šířku…
Ahoj, objednávali jste průhlednou řasící stuhu na záclony z Ali? Potřebuju šířku 2,5-3 cm.
Hledám marně tyto válenky a vůbec je nenacházím,nemáte někdo odkaz,prosím?Ale ve…
Hledám marně tyto válenky a vůbec je nenacházím,nemáte někdo odkaz,prosím?Ale velikost cca 22,32,našla jsem jen pro mimča capáčky…🤯Hledám přímo pandy k čepici na fotce😅
...
Mohu se zeptat, jakou máte zkušenost se společností Meest? Mají mi dodat zásilku…
Mohu se zeptat, jakou máte zkušenost se společností Meest? Mají mi dodat zásilku z Ali. Nejde u nich nijak udělat celní prohlášení? ...
Pro někoho blbá otázka ale prosím poradíte mi jak poznám než objednám zboží že...
Pro někoho blbá otázka ale prosím poradíte mi jak poznám než objednám zboží že má koncovku F? Děkuji