Dobrý den, vím, je to tu teď často, lupu jsem prošla, ale stále nevím,...
Dobrý den, vím, je to tu teď často, lupu jsem prošla, ale stále nevím, KDY zadat celní prohlášení? Asi až je to v CR?...
Prosím vás, jak poznám, zda je zboží z Číny nebo z evropských...
Prosím vás, jak poznám, zda je zboží z Číny nebo z evropských skladů? Potřebuji obaly a skla na mobil a jsem v...
Prosim, je tu nekdo, kdo objednava snurky na macrame?? Cena/kvalita? Dekuji za …
Prosim, je tu nekdo, kdo objednava snurky na macrame?? Cena/kvalita? Dekuji za overene odkazy..
Hezký večer, prosím prosím, jak zjistím podle podaciho čísla ) UA152….AE Co je …
Hezký večer, prosím prosím, jak zjistím podle podaciho čísla ) UA152….AE Co je to za objednané zboží v aplikaci “ALI” Moc děkuji
2021.10.06 10:30 (GMT-7): Přijato přepravní společností 01.10.2021 08:00 (GMT-7…
2021.10.06 10:30 (GMT-7): Přijato přepravní společností 01.10.2021 08:00 (GMT-7): Přílet do cílové země 2021.09.30 16:18 (GMT-7): Celní odbavení bylo úspěšné 2021.09.30 15:57 (GMT-7): Zahájeno...
Podívejte co na mě Fakebůk vyhnojil za reklamu! A neříkejte mi že je...
Podívejte co na mě Fakebůk vyhnojil za reklamu! 😱 A neříkejte mi že je to založeno na historii mých nákupů! 😂😂😂
Kdo má elektronickou identitu moje id? Musim vyplňovat i dobrovolné údaje jako j…
Kdo má elektronickou identitu moje id? Musim vyplňovat i dobrovolné údaje jako jsou číslo občanky nebo pasu v záložce profil? Nebo pro ecep stačí...
Dobrý den Mám dotaz objednává tady někdo ? Že by my objednal…
Dobrý den Mám dotaz objednává tady někdo ? Že by my objednal mikinu ? A pohlídal když nedorazi ? Moc moc děkuji
Kupoval nekdo stetce a houbicky na make up? Zkusenosti a link na dobre zbozi...
Kupoval nekdo stetce a houbicky na make up? Zkusenosti a link na dobre zbozi needed :)
Tip na letošní dárek pod stromeček. Objednával jste už letos někdo?
Tip na letošní dárek pod stromeček. Objednával jste už letos někdo? 😉