Dobrý den, má někdo za poslední dobu zkušenost s cnc laserem/laser machine? Pro…
Dobrý den, má někdo za poslední dobu zkušenost s cnc laserem/laser machine? Pro hobby hraní a zkoušení co to umí. Mám vyhlidnuto totem,...
Dobrý den, kupoval jste někdo baldachyn pro deti? Mohla bych poprosit o reálné f…
Dobrý den, kupoval jste někdo baldachyn pro deti? Mohla bych poprosit o reálné fotky? Děkuji
Ahojky .prosím můžete mi vysvětlit co se děje? Přišlo do země pak předáno poště...
Ahojky .prosím můžete mi vysvětlit co se děje? Přišlo do země pak předáno poště a pak konec clení a pak začátek cleni Děkuji
Hezky den všem nenašel by mi prosím někdo tenhle župan? Moc…
Hezky den všem nenašel by mi prosím někdo tenhle župan? Moc diky
Mohl, by mi někdo poradit. Jaký je rodíl mezi stránkou aliexpress končící přípon…
Mohl, by mi někdo poradit. Jaký je rodíl mezi stránkou aliexpress končící příponou .com a stránkou .ru? Po hledání přes google, mi to vždy...
Prosím o radu.Dnes mi přišlo od české posty,že potřebují doplnit nějaké údaje k …
Prosím o radu.Dnes mi přišlo od české posty,že potřebují doplnit nějaké údaje k proclení včetně kódu,který jsem zadala a dostala se na stránky pošty,kde...
Dobrý večer. Neobjednával jste někdo IPL? Díky za zkušenosti.
Dobrý večer. Neobjednával jste někdo IPL? Díky za zkušenosti.
Ahojte, prosim už ste sa stretli s nižšie uvedenou hlaskou? Napisala som predajc…
Ahojte, prosim už ste sa stretli s nižšie uvedenou hlaskou? Napisala som predajcovi bez odozvy, open dispute nie je možný. Keď si chcem objednať...
Dobrý den Už je to 75 dní a stále to mám takhle. Nikdy se...
Dobrý den Už je to 75 dní a stále to mám takhle. Nikdy se mi to nestalo. Prosím, mám čekat, nebo napsat prodejci? Díky...