Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 246

Diskuze

Včera jsem si dokupovala tyhle nadkolenky, mám je doma už ně…

Včera jsem si dokupovala tyhle nadkolenky, mám je doma už několik let a jsou fakt top a v zimě, jako když je najdeš :-)),...

https://www.kupi.cz/magazin/clanek/15605-zasilky-z-ciny-se-nezdrazi-aliexpress-otevre-uz-za-mesic-nove-logisticke-centrum-v-polsku?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Mám prosbičku setkali.jste se s tím, že vám prodejce zrusil odesílání zásilky? …

Mám prosbičku setkali.jste se s tím, že vám prodejce zrusil odesílání zásilky? Jeden prodejce mi zrušil 2 objednávky které už mám ale objednane...

tak mi dneska přišel balíček :) dne 26.9. objednáno, dne 8.10. proběhlo celní ří…

tak mi dneska přišel balíček :) dne 26.9. objednáno, dne 8.10. proběhlo celní řízení, a tedy dneska byl balíček ve schránce - č. LF85xxxxxxx5F,...

Dobrý den. Pokud bude posta vyžadovat celni prohlášení,tak by mne mela informova…

Dobrý den. Pokud bude posta vyžadovat celni prohlášení,tak by mne mela informovat? ( email ,sms)

Moje zkušenost neříkám, že to bude u všech. V sobotu 9.10. objednáno zboží, asi...

Moje zkušenost neříkám, že to bude u všech. V sobotu 9.10. objednáno zboží, asi 3 zásilky měli začínající sledovací číslo CZ. Další dvě jsem...

Úplně totožný s originálními hlavicemi, akorát tam není napsaná značka. CZK 13…

Úplně totožný s originálními hlavicemi, akorát tam není napsaná značka. 🙂 CZK 137.20 | 4Pcs Kids Replacement Brush Heads fornbhbj YH733 Fit HX6431...

Objednal jsem dárek pro mamku – pouzdro na mobil s potiskem na přání (její...

Objednal jsem dárek pro mamku - pouzdro na mobil s potiskem na přání (její oblíbená kapela/zpěvák). Nemůžu si stěžovat - prodejce skvěle komunikoval, měnil...

Dobrý den, prohledala jsem snad všechno ale neumím najít tohle i další postavičk…

Dobrý den, prohledala jsem snad všechno ale neumím najít tohle i další postavičky. Budu ráda za odkaz pokud byl někdo úspěšnější než já, děkuji. ...

Ahojte, pomohly by ste mi to prosím najit??

Ahojte, pomohly by ste mi to prosím najit??