Dokážete prosím někdo poradit kde mám hledat návratový formulář-chtějí vrátit zb…
Dokážete prosím někdo poradit kde mám hledat návratový formulář-chtějí vrátit zboží zpět-nevím si rady ještě jsem se s tím nesetkala
Dobry den vsem, mam takovy dotaz…nevite, jak je to ted s nakupy a...
Dobry den vsem, mam takovy dotaz…nevite, jak je to ted s nakupy a pripadnymi poplatky (clo,DPH)? Ja jsem si objednala nejake veci a...
Ahoj. Číňan mi poslal číslo z českého skladu, že je již posláno ale nějak...
Ahoj. Číňan mi poslal číslo z českého skladu, že je již posláno ale nějak (záhadně) se sekla aplikace - i po 9ti dnech ukazuje...
Posílali jste někdo zpět balíček do Číny z důvodu reklamace? Jedná se o autorádi…
Posílali jste někdo zpět balíček do Číny z důvodu reklamace? Jedná se o autorádio... Děkuji za poznatky.
Poradí mi prosím někdo jak postupovat, když mi včera společnost GLS zkoušela dor…
Poradí mi prosím někdo jak postupovat, když mi včera společnost GLS zkoušela doručit zásilku - balíček roztrhaný, rozmačkaný (jednalo se o ultrazvukovou špachtly) ....
Dobrý den, při výběru dopravy mám na výběr aliexpress saver shipping nebo cainia…
Dobrý den, při výběru dopravy mám na výběr aliexpress saver shipping nebo cainiao super economy...co je lepší zvolit? Cenově je rozdíl jen pár korun...
Tak takhle, podle Číňana, vypadá plašič pavouků, myší… ulomený konektor a nic,…
Tak takhle, podle Číňana, vypadá plašič pavouků, myší... ulomený konektor a nic, co by mělo ultrazvukově plašit. za mě tedy vyhozené peníze. Ale zvědavost...
Mám dotaz. Stále nakupujete i na dále na Aliexpressu? A teď k mé otázce,...
Mám dotaz. Stále nakupujete i na dále na Aliexpressu? A teď k mé otázce, chci něco koupit, co vyloženě nenajdu v EU, jak poznám,...
Ahoj, nerad vám tady narušuji debatu o DPH a clu ale je nějaká možnost...
Ahoj, nerad vám tady narušuji debatu o DPH a clu ale je nějaká možnost dokázat, že prodejce záměrně dává fake sledovací čísla? Už podruhé...
Nepřišlo mi několik balíčků. Tenhle se mi ukazuje v aplikaci pošty.Dle čísla nev…
Nepřišlo mi několik balíčků. Tenhle se mi ukazuje v aplikaci pošty.Dle čísla nevím, co to je.Dá se někde najít adresát, jestli je vůbec můj?...