Otázka mimo aliExpressu objednává někdo i z Amazonu?
Otázka mimo aliExpressu objednává někdo i z Amazonu?
„Komunikace s adresátem o uložení zásilky v dočasném skladu – nutné doložení hod…
"Komunikace s adresátem o uložení zásilky v dočasném skladu - nutné doložení hodnoty zboží." Dobrý den, z Aliexpressu byla odeslána větší zásilka EMS. DPH...
Hezký večer, každoročně nás čeká tvoření adventní krabičky …
Hezký večer, každoročně nás čeká tvoření adventní krabičky do dcerčiné třídy (třeťáci). Ta musí obsahovat drobný dáreček pro každého spolužáka ( v našem případě...
Potřebuji radu. Zaplaceno a tohle mi píšou. Co s tím?
Potřebuji radu. Zaplaceno a tohle mi píšou. Co s tím?
Dobry den, objednaval nekdo overal na spani pro dite 5let? …
Dobry den, objednaval nekdo overal na spani pro dite 5let? Nemuzu najit, dekuji
Dobrý den, objednával někdo plesové šaty? Můžu případně poprosit odkaz a reálné …
Dobrý den, objednával někdo plesové šaty? Můžu případně poprosit odkaz a reálné foto?
Dobrý den, na Ali jsem si objednala nějaké drobnosti za cca 50,- Kč a...
Dobrý den, na Ali jsem si objednala nějaké drobnosti za cca 50,- Kč a mám tam zprávy od prodejce, že to mám zrušit ......
Sháním usb redukci pro současné zapojení sluchátek i nabíječky. Nemáte někdo tip…
Sháním usb redukci pro současné zapojení sluchátek i nabíječky. Nemáte někdo tip na funkční se kterou bude fungovat normálně nabíjení. Koupil jsem jednu už...
Dobrý den, co prosím znamená tohle a jak to řešit? Děkuji za odpověď
Dobrý den, co prosím znamená tohle a jak to řešit? Děkuji za odpověď
Dobry den, objednaval prosim nekdo overal na spani pro dite 5let? Nemohu nic...
Dobry den, objednaval prosim nekdo overal na spani pro dite 5let? Nemohu nic najit. Děkuji