Ahojky jdu si pro radu co objednat na svatbu za doplňky. Nechci nic preplacaneho…
Ahojky jdu si pro radu co objednat na svatbu za doplňky. Nechci nic preplacaneho a svatba bude v bílo-červené kde bude převažovat bílá. Dekuji
...
Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti s velkým domem pro panenk…
Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti s velkým domem pro panenky? Děkuji
Zdravím, prosím nezkoušel někdo objednat toto .? Pěkný den všem
Zdravím, prosím nezkoušel někdo objednat toto .?🙊🙋 Pěkný den všem
Zdravím mám v košíku celkem několik věcí celkem v hodnotě 600 Kč ale už...
Zdravím mám v košíku celkem několik věcí celkem v hodnotě 600 Kč ale už se mi tam neukazuje TAX co bude dál až to...
Dnes jsem se dozvěděl, že Česká pošta má asi dohodu s DHL. Vysavač jsem...
Dnes jsem se dozvěděl, že Česká pošta má asi dohodu s DHL. Vysavač jsem objednal v Polsku, z Německa do ČR přes DHL a...
Někdo odkaz s fotkou na tento kabát nebo někdo k prodeji něco podobného i...
Někdo odkaz s fotkou na tento kabát nebo někdo k prodeji něco podobného i v jiné barvě? Díky za info.
Ahoj, prosím má někdo tyto leginy. Recenzi z ČR je dost, tak třeba se...
Ahoj, prosím má někdo tyto leginy. Recenzi z ČR je dost, tak třeba se tu někdo najde :)
Ahoj. Posilal jste nekdo balicek do Ciny? Pripadne pres jakou prepravku? Zkuseno…
Ahoj. Posilal jste nekdo balicek do Ciny? Pripadne pres jakou prepravku? Zkusenosti? Diky moc :)
Dobrý den,chci se zeptat jestli mate někdo zkušenost s interierovou bezpečnostní…
Dobrý den,chci se zeptat jestli mate někdo zkušenost s interierovou bezpečnostní wifi kamerou která by se nabíjela a nemusela být v napichla na elektriku?...
Ahoj,poradite mi nekdo panskou penezenku do ktrese se vejde maly technicak a ma …
Ahoj,poradite mi nekdo panskou penezenku do ktrese se vejde maly technicak a ma prihradku na drobne,uz mam doma dve,ale do zadne se nevejde maly...