Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 273

Diskuze

Tip na Vánoce ! Bomba stavebnice AVENGERS

🎁Tip na Vánoce !🎄 Bomba stavebnice AVENGERS

Zdravím, prosím mohl by mi někdo vysvětlit jak funguje placení daní v případě pr…

Zdravím, prosím mohl by mi někdo vysvětlit jak funguje placení daní v případě prodeje aliexpress věcí v českém obchodu? Tj. nakupujeme na Ali, pak...

Přátelé mám objednané balíčky z Ali. Aplikace mi pište u všech tohle. Ale...

Přátelé mám objednané balíčky z Ali. Aplikace mi pište u všech tohle. Ale nic mi nepřišlo a na poště taky nic není. Poradíte...

Dostala jsem dotaz, jestli jsem se na tabulku vyflákla. Tak nene, kyne a bobtná,…

Dostala jsem dotaz, jestli jsem se na tabulku vyflákla. Tak nene, kyne a bobtná, zde tedy verze 2.0

Dobrý večer, dlouho jsem na Ali nenakupoval a teď se mi stalo tohle. Zboží...

Dobrý večer, dlouho jsem na Ali nenakupoval a teď se mi stalo tohle. Zboží mělo být Odesláno a včera prisla zpráva viz screenshot. Znamená...

Prosím někdo na prodej šaty Elza ledové království na 5 let….

Prosím někdo na prodej šaty Elza ledové království na 5 let. Děkuji za nabídky.

Dobrý den, koupím s puntíky a červené ve velikosti 2XL, může…

Dobrý den, koupím s puntíky a červené ve velikosti 2XL, může být i dlouhý rukáv. Děkuji

Prosím kupoval někdo na ali toto rádio? Popř podobné..

Prosím kupoval někdo na ali toto rádio? Popř podobné.. 🤔

Ahoj, prosím vás o radu. Na Ali jsem si v Červenci objednala pár věcí,...

Ahoj, prosím vás o radu. Na Ali jsem si v Červenci objednala pár věcí, které mi měli do 10.8. přijít, čekala jsem na ně...

Dobrý den. Dnes mi přišel tento email. Ovšem zaplacenou zásilku mám už dávno. ...

Dobrý den. Dnes mi přišel tento email. Ovšem zaplacenou zásilku mám už dávno. Nevíte, co to znamená nebo co s tím?