Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 278

Diskuze

Svícny na čajové svíčky Vánoční Délka 9cm Šířka 7cm Jeden kus cena...

Svícny na čajové svíčky Vánoční Délka 9cm Šířka 7cm Jeden kus cena 150,- Celek 4 kusy 425,-

Máte někdo tip na nějaké dobré chytré hodinky na SIM kartu

Máte někdo tip na nějaké dobré chytré hodinky na SIM kartu 🙏

Rekordní dodávky obaly na čočky, obal na telefon a skla, při…

Rekordní dodávky🤣 obaly na čočky, obal na telefon a skla, přivezla pošta až domů za 17 dní💪

Ahojky tak za pár měsíců mě čeká den D. Tedy den mé svatby a...

Ahojky tak za pár měsíců mě čeká den D. Tedy den mé svatby a už teď se koukám po svatebních šatech. Budu moc ráda...

Ahoj,mate nekdo odkaz na provereny naramek ve stylu Pandory ? Moc dekuji

Ahoj,mate nekdo odkaz na provereny naramek ve stylu Pandory ? Moc dekuji

Doporučíte mi někdo autorádio, kde bude dobrý FM signál. O to mi jde...

Doporučíte mi někdo autorádio, kde bude dobrý FM signál. O to mi jde nejvíce, aniž bych musel dokupovat zesilovač. Potřeboval bych, aby tam...

To mně hlava nebere. Objednáno na Aliexpress a doručeno přímo z Turecka. Česká …

To mně hlava nebere. Objednáno na Aliexpress a doručeno přímo z Turecka. Česká pošta mně to předala bez poplatků... 😋 Rozhodně si nestěžuju, DPH...

Dobry den, ma s tim prosim nekdo zkusenost? Vraceni zbozi by melo byt free,...

Dobry den, ma s tim prosim nekdo zkusenost? Vraceni zbozi by melo byt free, ze mi pak vrati celou castku kdyz vratim zbozi, ale...

Dnes přišel multibalíček a v něm anténa na 145 a 435 MHz. Jedna z...

Dnes přišel multibalíček a v něm anténa na 145 a 435 MHz. Jedna z mála, které ladí v daném pásmu bez úprav. Tak kupujte,...

Dobrý den, mám dotaz :-D jde vam dneska normalně zaplatit objednávka, nebo je...

Dobrý den, mám dotaz :-D jde vam dneska normalně zaplatit objednávka, nebo je nějaká chyba u mě? Kdyz tam zadam cislo karty, tak...