Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 280

Diskuze

Zdravím, dcera touží po ploutvi mořské panny. Objednával něk…

Zdravím, dcera touží po ploutvi mořské panny. Objednával někdo? 😅😅

Vysvětlí mi někdo k čemu to je

Vysvětlí mi někdo k čemu to je 🤣🤷🏻‍♀️🤣

Ahoj mám dotaz ohledně ceny, proč kdyz mají v obrazku uvedenou nižší je to...

Ahoj mám dotaz ohledně ceny, proč kdyz mají v obrazku uvedenou nižší je to tedy ve výsledku dražší?😁 chápu asi dotaz debila ale v...

Zdravím, holky nekupovala jste některá z Vás podzimní dlouhou péřovou vestu, s…

Zdravím, 🙂 holky nekupovala jste některá z Vás podzimní dlouhou péřovou vestu, s kterou jste spokojená ? Vím, že ty fotky hrozně klamou...

Dobrý den. Omlouvám se, jestli tu je tento příspěvek, ale ni…

Dobrý den. Omlouvám se, jestli tu je tento příspěvek, ale nic jsem nenašla. Jak to je s tím DPH nebo clem, jak mělo být...

Dá se tu sehnat tato čepice pro 4-5 leté dítě? Nebo jestli je na...

Dá se tu sehnat tato čepice pro 4-5 leté dítě? Nebo jestli je na ali nějaká konkrétní stránka pro 4 leté děti.? O nějakém...

Prosím o pomoc. Ráda bych objednala mini dřevěné kolíčky ale nedaří se mi je...

Prosím o pomoc. Ráda bych objednala mini dřevěné kolíčky ale nedaří se mi je dohledat 🙈 pomůže mi prosím někdo a vloží odkaz? Moooc...

Aha dneska začalo na ALi SALE a najednou mám věci v košíku o 10%...

Aha dneska začalo na ALi SALE a najednou mám věci v košíku o 10% dražší :), nekdo stejně ?

Zdravím, prosím co mám dělat když můj balíček nebyl vyzvednu…

Zdravím, prosím co mám dělat když můj balíček nebyl vyzvednuty a už ho pošta poslala zpět? Je to kombinované a mě bohužel pošta nedala...

Hezký den všem,minulý rok jsem kupovala zimní rukavice Tlapk…

Hezký den všem,minulý rok jsem kupovala zimní rukavice Tlapkova Patrola,teď už mi to ukazuje,že prodej je zrušen,nemáte někdo odkaz nebo už se vůbec nevyrábí?...