Dobrý den, prosím o radu, jestli se někomu nestalo něco podobného. Poslali mi za…
Dobrý den, prosím o radu, jestli se někomu nestalo něco podobného. Poslali mi zasilku zpět k odesílateli ( žádná výzva ve schránce) , zjistila...
CZK 133.87 51%OFF | Marvel Spiderman Iron Man Banner Photog…
CZK 133.87 51%OFF | Marvel Spiderman Iron Man Banner Photography Anime Print Vinyl Background Professional Child Birthday Photo Backdrops Decorationhttps://a.aliexpress.com/_mKICvmn super jen sem...
Prosím, nové tipy na věci do adventního kalendáře? Veškeré t…
Prosím, nové tipy na věci do adventního kalendáře? Veškeré tipy z minulých let již máme prohlednuté. Moc děkuji,
Dobrý den. Vím, že se to tu asi 100x denně opakuje, ale když si...
Dobrý den. Vím, že se to tu asi 100x denně opakuje, ale když si objednám 2 věci za dohromay 5$ a neudělám si aktivně...
Odpoví mi prosím někdo? Mám kočárek z Číny za 120USD -je to i s...
Odpoví mi prosím někdo? Mám kočárek z Číny za 120USD -je to i s dph -budu u nás ještě něco platit?Děkuji jsem důchodkyně a...
Prosím o radu, vždy jsem objednávala balíčky po jednom, nyní to nabízí i slevy,...
Prosím o radu, vždy jsem objednávala balíčky po jednom, nyní to nabízí i slevy, když zaplatím a objednám zaráz. Oni to kompletují do...
Prosím o radu…co znamená ta cena v krouzku?
Prosím o radu...co znamená ta cena v krouzku?
Ahoj, je to tu často, ale chtělo by to tu připíchnout na zeď, jak...
Ahoj, je to tu často, ale chtělo by to tu připíchnout na zeď, jak je to ted s DPH a celním řízením? Vždy jsme...
Dobrý den, prosím objednával někdo z aliexpressu drona či kv…
Dobrý den, prosím objednával někdo z aliexpressu drona či kvadrakoptéru? Vyplatí se to? Jaká je kvalita? Máte případně odkaz na ověřeného prodejce? Děkuji :)
...