Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 297

Diskuze

Zdravím. Jak dlouho čekaly na vyměření DPH a cla ? Balík doma cca měsíc...

Zdravím. Jak dlouho čekaly na vyměření DPH a cla ? Balík doma cca měsíc a pořad nic. Díky.

Taky vám zmizela z ali ta taxa co tam teď byla přidána? Chci…

Taky vám zmizela z ali ta taxa co tam teď byla přidána? Chci něco objednat a už to tam zase není 🤷‍♀️

Ahoj můžete mi poradit. Včera Ali psal. Zboží nebylo odesláno. Otevřel jsem spor…

Ahoj můžete mi poradit. Včera Ali psal. Zboží nebylo odesláno. Otevřel jsem spor. A dnes mi napsal, že je zboží na cestě.

Bude to bez DPH a poplatku poště když je to tam napsané nebo se...

Bude to bez DPH a poplatku poště když je to tam napsané nebo se to může ještě zvrtnout.

Prosím, koho v eCepu vyplňujete jako odesilatele? Toho prodejce, nebo Aliexpress…

Prosím, koho v eCepu vyplňujete jako odesilatele? Toho prodejce, nebo Aliexpress? Když všichni prodejci se oznamují pod stejným IOSS Aliexpressu... Nebo Alibabu, která je...

Ahoj. Čekám čekám na balíček a on se sám od sebe podle informací vrací?...

Ahoj. Čekám čekám na balíček a on se sám od sebe podle informací vrací? Nedošlo mi od celníků žádné avízo nic… Stalo se Vám...

Dobrý den máte zkušenosti s nákupem telefonu

Dobrý den máte zkušenosti s nákupem telefonu

Dobrý den, nějaký odkaz na tašky?

Dobrý den, nějaký odkaz na tašky?

Mně jde zásilka za 1,2 USD a teď se mi v aplikaci České pošty...

Mně jde zásilka za 1,2 USD a teď se mi v aplikaci České pošty v trackingu objevila položka "Zahájení celního řízení". Pod tím tlačítko...

Ahoj mám na vás takový dotaz. Je tu někdo, komu bylo čínanem zasláno zboží...

Ahoj mám na vás takový dotaz. Je tu někdo, komu bylo čínanem zasláno zboží jiné než si objednal? Zajímalo by mě jak jste dopadli...