Zdravím, nepřišlo to náhodou nečekaně někomu z vás tady ve skupině? Číňan to ode…
Zdravím, nepřišlo to náhodou nečekaně někomu z vás tady ve skupině? Číňan to odeslal do ČR ale na jinou adresu ne na moji 😅
...
Prosím, stalo se vám, že přišel prázdný dopis? Respektive, uvnitř s nějakou nesm…
Prosím, stalo se vám, že přišel prázdný dopis? Respektive, uvnitř s nějakou nesmyslnou nálepkou? Viz fotky. Nevím, co si o tom mám myslet, mně...
Ahoj, vím že už se to tu řešilo, ale bohužel jsou u toho příspěvku...
Ahoj, vím že už se to tu řešilo, ale bohužel jsou u toho příspěvku již neaktivní odkazy. Kupoval si někdo luk z ali? Jakou...
Tak to se prý dědovi a Aliexpressu povedlo.
Tak to se prý dědovi a Aliexpressu povedlo. 😜
Zdravím setkal se někdo s tímto sledovacim číslem nebo je to fake?
Zdravím setkal se někdo s tímto sledovacim číslem nebo je to fake?
A kdo si nechce nechat poradit, ať si příspěvku nevšímá a myslí si své,...
A kdo si nechce nechat poradit, ať si příspěvku nevšímá a myslí si své, že. 😃 Ono co zabere jednomu nemusí pomoct druhému (záleží...
Krásný den přeji, tak se jdeme opět malinko pochlubit s dnešní poštou
Krásný den přeji, tak se jdeme opět malinko pochlubit s dnešní poštou ❤
Prosím o radu. Od dubna nedodané zboží. Otevřela jsem spor, ale nějakým způsobem…
Prosím o radu. Od dubna nedodané zboží. Otevřela jsem spor, ale nějakým způsobem to prodejce uzavřel s nulovým refundem. Bez mého potvrzení. Radí, ať...
Lze si nějak při objednávání na Ali vyselektovat, aby mi to nabídlo pouze produk…
Lze si nějak při objednávání na Ali vyselektovat, aby mi to nabídlo pouze produkty z evropských skladu? Díky za radu.
Dobrý den. Prosím máte někdo zkušenosti s touto kamerou? Funguje pouze přes apl…
Dobrý den. Prosím máte někdo zkušenosti s touto kamerou? Funguje pouze přes aplikaci CareCamPro. Nejde mi vidět historie nahrávek.🙏🙏🙏Prosím o pomoc/řadu. Děkuji moc
...