Tak holky DPH bude pořád v ceně,takže by se ceny neměli hejbat nebo aby...
Tak holky DPH bude pořád v ceně,takže by se ceny neměli hejbat nebo aby to bylo dražší.DPH bude v ceně.Takze jsem zvědavá.
Zdravím to clo a dph platí i na Wish že ?
Zdravím to clo a dph platí i na Wish že ?
Dejte bacha!!! Podvody se objevuji! Hlavne proboha nedavejte cislo karty!!!!
Dejte bacha!!! Podvody se objevuji! Hlavne proboha nedavejte cislo karty!!!!
Dodatecna platba za dopravu. Prosim o radu. Objednala jsem cca za 400 vc....
Dodatecna platba za dopravu. Prosim o radu. Objednala jsem cca za 400 vc. dopravy. A prisla mi zprava, ze chteji dalsi dolar na...
Zdravím můžete mi někdo poradit jak to tedy bude ? Potřebovali by jsme objednat...
Zdravím můžete mi někdo poradit jak to tedy bude ? Potřebovali by jsme objednat šestery šaty pro družičky a mám strach aby jsme pak...
Zdravím, můžu se zeptat, jak dlouho po příjmutí objednávky můžu otevřít spor. D…
Zdravím, můžu se zeptat, jak dlouho po příjmutí objednávky můžu otevřít spor. Děkuji
Prosím,jsem už bezradná,projela jsem co se dalo,ale bohužel jsem nenašla.Neviděl…
Prosím,jsem už bezradná,projela jsem co se dalo,ale bohužel jsem nenašla.Neviděl někdo takové formy??? Budu ráda za každou informaci. Předem vše díky!!!
Holky nemá tu někdo tyto šatičky nebo podobné klidně s krátk…
Holky nemá tu někdo tyto šatičky nebo podobné klidně s krátkým rukávem,ale aby měli bohatou sukni ? Ve vel 110/116 ..pouze bílé, potřebuji je...
Vtipný dekorační skřítek na zahradu
Vtipný dekorační skřítek na zahradu