Zdravím setkal se někdo s problémem že mu z Belgického skladu neposlali sledovac…
Zdravím setkal se někdo s problémem že mu z Belgického skladu neposlali sledovací číslo zásilky která byla poslána 7 day delivery?
Dneska jsem se docela naštvala, Celní úřad začal vypočítávat…
Dneska jsem se docela naštvala, Celní úřad začal vypočítávat clo a DPh i ze zásilek, které jsou odesílány z NL a Belgie, pod číslem...
Prosím o radu….komunikuji s prodejcem, zboží nefunguje. Ch…
Prosím o radu....komunikuji s prodejcem, zboží nefunguje. Chtěl zaslat video, ale do té komunikace to nejde. Dala jsem na youtube, ale píše mi,...
Ahojte, neviem, či to tu už niekde bolo (ak áno, hoďte link a ja...
Ahojte, neviem, či to tu už niekde bolo (ak áno, hoďte link a ja tento príspevok vymažem). Každopádne, dali by ste tu prosím...
Ahoj. Máte někdo zkušenosti s tím, že by jste si museli na poštu sami...
Ahoj. Máte někdo zkušenosti s tím, že by jste si museli na poštu sami pro balíčky z Ali? Mám už přes dva měsíce balíčky...
Neustále se zde řeší placení DPH od 1.7. Jedná se o směrnici EU, která...
Neustále se zde řeší placení DPH od 1.7. Jedná se o směrnici EU, která se musí přijmout českým zákonem. Ten byl přijal ve Sněmovně...
Prosím o radu. Jak vyplnit kolonku Podpis a poznámka k proclení? Jedná se mi...
Prosím o radu. Jak vyplnit kolonku Podpis a poznámka k proclení? Jedná se mi o vložení podpisu do elektronické formy při celním řízení (viz...
Pěkný den, nema nekdo zkusenost s doručením zasilky v Polsku? Zda tam maji nejak…
Pěkný den, nema nekdo zkusenost s doručením zasilky v Polsku? Zda tam maji nejake dodatečné poplatky, DPH, clo? (Známý si chce něco objednat a...
pre tich ktorým stále chodia sms za nehorázne prachy
https://www.penize.cz/nakupy/427006-balicky-z-ciny-vyrazne-zdrazi-pozor-na-dan-a-clo pre tich ktorým stále chodia sms za nehorázne prachy 😉
Zdravím můžete mi prosím poradit jak přesně postupovat. Přišlo mi tričko a já na…
Zdravím můžete mi prosím poradit jak přesně postupovat. Přišlo mi tričko a já na něm dírka jak přesně postupovat při reklamaci, ještě jsem na...