Máte niekto skúsenosť? Prišlo mi oznámenie o uložení zásielky v sklade dočasnej …
Máte niekto skúsenosť? Prišlo mi oznámenie o uložení zásielky v sklade dočasnej prepážky. Od pošty. Chcem sa opýtať... musím to riešiť cez poštu, alebo...
EDIT2: Tak na zákaznické lince ČP mi řekli, že je to skutečně příprava na...
EDIT2: Tak na zákaznické lince ČP mi řekli, že je to skutečně příprava na 1.7., ale ještě to pro mě nic neznamená a mám...
Tak si říkám, esi sem neudělala blbost. Koukal jste už někdo, jak to bude...
Tak si říkám, esi sem neudělala blbost. Koukal jste už někdo, jak to bude s výpočtem DPH po tom 1.7.21? Říkala jsem si, že...
Musím to vyplňovat ?
Musím to vyplňovat ? 👀
Zdravím, teď mi přišla sms od České pošty, že mám doplnit údaje k zásilce,...
Zdravím, teď mi přišla sms od České pošty, že mám doplnit údaje k zásilce, jenže ten jejich formulář mi vyhazuje tuhle hlášku. Neví...
Co myslíte přijde mi to? Peníze mi nevrátil.
Co myslíte přijde mi to? 🙈 Peníze mi nevrátil.
Zdravím nenašel náhodou někdo z vás na Ali silikonové razítka s motivy Star...
Zdravím 🙂 nenašel náhodou někdo z vás na Ali silikonové razítka s motivy Star Wars? Máte odkazy? Díky 🙂
Prosím o radu. Až na dva ztracené balíčky a dva poslední, co se mi...
Prosím o radu. Až na dva ztracené balíčky a dva poslední, co se mi courají někde přes Holandsko mám již vše doma. Teď jsem...
75 dnů garance. Má někdo zkušenosti a dokázal by poradit s reklamací v 75...
75 dnů garance. Má někdo zkušenosti a dokázal by poradit s reklamací v 75 dnech? Bohužel vypršela 15cti denní lhůta pro běžnou dispute, ale...
mám dotaz,má nekdo nejaky osvědčený odkaz na set-top-box a Androidem,češtinou,Wi…
mám dotaz,má nekdo nejaky osvědčený odkaz na set-top-box a Androidem,češtinou,Wi-FI a dálkovým pohybovým ovladačem jak mají např TV LG a jejich ovladače LG Magic...