Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 346

Diskuze

Lupou jsem nenašla, tak snad nevadí dotaz. Ali nabízí kombinovanou dopravu nad 6…

Lupou jsem nenašla, tak snad nevadí dotaz. Ali nabízí kombinovanou dopravu nad 6,13 dolarů. Chápu dobře, že nakoupím od více prodejců v součtu za...

Ahojte. Prečo tu niektorí píšu, že sa už neoplatí kupovať 10 malých balíkov za...

Ahojte. Prečo tu niektorí píšu, že sa už neoplatí kupovať 10 malých balíkov za dolár, keď DPH bude stále rovnaké z tej sumy či...

Dobrý den. Nemáte někdo odkaz a zkušenosti s koupí lega?? Ch…

Dobrý den. Nemáte někdo odkaz a zkušenosti s koupí lega?? Chtěla bych Herry Potra a případně pouť pro holky? Je kompatibilní s pravým legem...

Hezký den, mám objednaný balíček, dostala jsem od prodejce s…

Hezký den, mám objednaný balíček, dostala jsem od prodejce sledovací číslo. Balíček stále nikde :). Balíček dle sledovacího čísla byl doručen, sice do stejného...

Moje úlovky. Cívky, kolíky, 11 druhů patek a nože do overlo…

Moje úlovky. Cívky, kolíky, 11 druhů patek a nože do overlocku 😊

Zdravím, chci se zeptat. Přišel někomu balíček z Ali posílan…

Zdravím, chci se zeptat. Přišel někomu balíček z Ali posílaný přes MediaPost a vybrakovaný? Normálně mi přišel prázdný sáček roztržený, jestli si dotyčný doručovatel...

Prosím!!! Na Ali moc nenakupuje. Aj neumím. Může mi prosím někdo říct jestli to...

Prosím!!! Na Ali moc nenakupuje. Aj neumím. Může mi prosím někdo říct jestli to je EU sklad? Kvůli clu? Nebo kde to prepnu atd.......

Koupim plysaky Frozen .nema nekdo?popr.odkaz na evropský skl…

Koupim plysaky Frozen .nema nekdo?popr.odkaz na evropský sklad?prosim

Dobré ráno holky u té první fotky se bude platit clo a u...

Dobré ráno 😊 holky u té první fotky se bude platit clo a u té druhé ne ? Chápu to dobře ? Nebo to...

máte někdo odzkoušené, holky?Vydrží to něco?…………….

máte někdo odzkoušené, holky?Vydrží to něco?................