Stojan na makronky US $4.98 40% Off | 6 Layer High Quality Macarons...
Stojan na makronky US $4.98 40% Off | 6 Layer High Quality Macarons Display Tower PVC Macaron Tower Stand Fondant Cake Stand Wedding...
Je tu někdo z Říčan u Prahy,kdo by měl problém s pobočkou české pošty...
Je tu někdo z Říčan u Prahy,kdo by měl problém s pobočkou české pošty a doručováním zásilek z Ali ?
Dobrý den , objednáno vše během 1měsíce . Spokojenost ,odka…
Dobrý den , objednáno vše během 1měsíce . Spokojenost ,odkazy vložím do komentu.
Nutné jsem potřebovala bundu sladit s botamaa co neseženu u nás.. Alíčko nezklam…
Nutné jsem potřebovala bundu sladit s botama😃a co neseženu u nás.. Alíčko nezklame👌😍na běhání super,lehký a příjemný matroš 👍 Odkaz ⬇️⬇️⬇️ CZK 79.67 ...
SOSNeprodává někdo stojan na dort a oblouk na balónky?Už mi nestihne přijít zbož…
SOS😂Neprodává někdo stojan na dort a oblouk na balónky?Už mi nestihne přijít zboží ...
Chápu to dobře,že už vypršela dodací lhůta a že mám 15 dni na otevření...
Chápu to dobře,že už vypršela dodací lhůta a že mám 15 dni na otevření sporu? Jinak chyba dodání je na straně ČP tak nevím...
Prosím co po mě prodávající chce? Vůbec nevím
Prosím co po mě prodávající chce? Vůbec nevím 😉
Dobrý den snad mi tu poradíte. Objednala jsem si víc věcí, …
Dobrý den 🙂 snad mi tu poradíte. Objednala jsem si víc věcí, vše z Číny, ale podle všeho šly všechny zásilky z Francie, ale...
Stalo se vám někdy, že cyklicky přichází stejná zásilka, kterou jste nejen neobj…
Stalo se vám někdy, že cyklicky přichází stejná zásilka, kterou jste nejen neobjednali ani neplatili?
A to se vyplatí…
A to se vyplatí... 🙄😏